Call of Duty 2023: Θα είναι συνέχεια του Modern Warfare 2; Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν

Ο έγκριτος ρεπόρτερ Jason Schreier μεταφέρει τις πληροφορίες του
24 Φεβρουαρίου 2023 15:58
Call of Duty 2023: Θα είναι συνέχεια του Modern Warfare 2; Νέα στοιχεία αποκαλύπτουν

Τι γίνεται με τον διάδοχο του Call of Duty: Modern Warfare II, το οποίο σάρωσε και έκανε πωλήσεις ρεκόρ; Ποια τα πλάνα της Activision για το Call of Duty του 2023; Φως ρίχνει στο σκηνικό το νέο ρεπορτάζ που έρχεται από τον έγκριτο ρεπόρτερ Jason Schreier του Bloomberg. 

Οι πληροφορίες του Schreier επιβεβαιώνουν ότι το επόμενο Call of Duty θα είναι πρακτικά μια επέκταση του Call of Duty: Modern Warfare II, μόνο που θα πλασαριστεί ως μια μεγάλη κανονική κυκλοφορία για το franchise. 

Σύμφωνα με την Activision στόχος είναι να κάνει το νέο Call of Duty ως μια "standalone, full-price κυκλοφορία αλλά και μια προέκταση του Modern Warfare 2", με τον ρεπόρτερ του Bloomberg να κάνει λόγο πως θα μεταφερθούν πολλά modes και χάρτες από το προηγούμενο παιχνίδι. 

Επίσης αυτό το νέο κεφάλαιο του CoD περιγράφεται σαν ένα "premium expansion" του Modern Warfare 2, το οποίο στην πορεία μετατράπηκε σε πλήρης κυκλοφορία από την Sledgehammer Games, η οποία επιβλέπει την ανάπτυξή του. 

Μάλιστα, οι πληροφορίες λένε ότι θα συνεχίσει την ιστορία από το campaign του Modern Warfare 2, καθώς και τη ροή του multiplayer περιεχομένου του.

Αυτή η αλλαγή στον κύκλο ανάπτυξης έγινε για να μη δημιουργηθεί ξανά πρόβλημα με την Sledgehammer Games, της οποίας το Call of Duty Vanguard του 2021 δεν έτυχε της αναμενόμενης αποδοχής από κοινό και κριτικούς.