Suicide Squad: Kill the Justice League – Δείτε 7 λεπτά χαοτικού gameplay!

Καθώς και ένα αναλυτικό behind the scenes βίντεο
24 Φεβρουαρίου 2023 01:04
Suicide Squad: Kill the Justice League – Δείτε 7 λεπτά χαοτικού gameplay!

Πιστή στην υπόσχεσή της, η Rocksteady έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας άφθονα νέα gameplay πλάνα και πληροφορίες για το επερχόμενο Suicide Squad: Kill the Justice League. Πρόκειται για ένα νέο κεφάλαιο στο σύμπαν των Batman: Arkham τίτλων, το οποίο θα έχει open-world δομή και δυνατότητα για co-op τεσσάρων παικτών.

Όσον αφορά τα πλάνα που είδαμε, η ομάδα μοιράστηκε αρχικά ένα gameplay βίντεο διάρκειας επτά λεπτών. Μέσα από αυτό βλέπουμε για πρώτη φορά co-op δράση με 4 παίκτες να παίζουν ταυτόχρονα. Ειδικότερα, στο απόσπασμα που παρουσιάστηκε, η Suicide Squad αντιμετωπίζει κύματα από διεφθαρμένους στρατιώτες του Brainiac, για να εξουδετερώσουν ένα τεράστιο πυροβόλο όπλο που έχει μεταφερθεί στη Γη. Ιδιαίτερη έμφαση δίνεται στα traversal abilities των τεσσάρων χαρακτήρων, στο gunplay, στο melee combat και στην στρατηγική, ενώ παίρνουμε και μια χορταστική γεύση…χάους!

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, στο Suicide Squad: Kill the Justice League τον πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Task Force X, με μια αποστολή: Να σκοτώσει την Justice League. Φυσικά πρόκειται για τα λατρεμένα μέλη της Suicide Squad, δηλαδή τη θεότρελη Harley Quinn, τον Captain Boomerang, τον Deadshot και τον King Shark (στον οποίο χαρίζει τη φωνή του ο γνωστός superstar του WWE, Samoa Joe). Η ομάδα, λοιπόν, αναλαμβάνει να ταξιδέψει στην πόλη του Superman για τη εν λόγω αποστολή και να τα βάλει μαζί του!

Μάλιστα, η Metropolis θα είναι δύο φορές μεγαλύτερη από την Gotham του Batman: Arkham Knight, μια λεπτομέρεια που μοιράστηκαν οι δημιουργοί μέσα από ένα αναλυτικό behind the scenes βίντεο που επίσης δόθηκε στα φώτα της δημοσιότητας. Όλο το νέο υλικό ακολουθεί παρακάτω.

Το Suicide Squad: Kill the Justice League αναμένεται να κυκλοφορήσει για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και για τις κονσόλες νέας γενιάς PS5 και Xbox Series X|S στις 26 Μαΐου του 2023.