Destiny 2: Lightfall – Το νέο expansion θα τεστάρει τις δυνατότητές σας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Σε λίγες μέρες η κυκλοφορία του
23 Φεβρουαρίου 2023 23:25
Destiny 2: Lightfall – Το νέο expansion θα τεστάρει τις δυνατότητές σας! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μέσα από το State of Play του PlayStation, η Bungie έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το launch trailer του Destiny 2: Lightfall, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε λίγες ημέρες. Νέες επικές μάχες σάς περιμένουν στο νέο expansion λέει το στούντιο με ολοκαίνουργιους εχθρούς και ένα Legendary επίπεδο δυσκολίας που θα τεστάρει τις δυνατότητές σας.

Το Destiny 2: Lightfall θα είναι η αρχή του τέλους όπως λέει η Bungie και πρόκειται για ένα τεράστιο κεφάλαιο στην ιστορία του franchise που θα εμπλουτίσει το gameplay και θα φέρει ένα νέο subclass που ονομάζεται “Stand”. Το νέο expansion επικεντρώνεται στο traversal, μιας και οι παίκτες θα περιπλανηθούν στο νέο χάρτη που ονομάζεται Neo Luna.

Το saga της ιστορίας του Light και Darkness συνεχίζεται εδώ πέρα και η Bungie επιβεβαίωσε ότι δε θα «αφαιρέσει» τα προηγούμενα expansion, έτσι ώστε οι νέοι παίκτες να βιώσουν ολόκληρη την ιστορία. Το Guardian Ranks είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που έρχεται στο Destiny 2 με σκοπό να εισαγάγει νέους παίκτες σε κάθε στοιχείο του παιχνιδιού. Αυτό θα χωρίζεται σε 11 διαθέσιμες τάξεις και θα οδηγούν τους παίκτες σε πολλές δραστηριότητες του χάρτη, όπως είναι τα raid.

Μάθετε περισσότερα για το Lightfall πατώντας εδώ.

Το Destiny 2: Lightfall θα γίνει διαθέσιμο στις 28 Φεβρουαρίου. Παρακολουθήστε το launch trailer παρακάτω.