Αν έχετε το Elden Ring μπορείτε να παίξετε και Hogwarts Legacy (ΒΙΝΤΕΟ)

Χάρη στην τρέλα και την αμεσότητα της modding κοινότητάς του
22 Φεβρουαρίου 2023 22:57
Αν έχετε το Elden Ring μπορείτε να παίξετε και Hogwarts Legacy (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί το Hogwarts Legacy να είναι το πιο trending παιχνίδι τον τελευταίο καιρό και αρκετοί gamers δεν έχουν βουτήξει ακόμα στον μαγικό του κόσμο. Μερικοί από αυτούς είναι οι παίκτες του Elden Ring, οι οποίοι απλώς δεν ψήνονται να αφήσουν τον κόσμο του Lands Between για χάρη οποιουδήποτε άλλου. 

Για αυτό η modding κοινότητα έδωσε τη λύση: έφερε το Hogwarts Legacy εντός του Elden Ring! Συγκεκριμένα η ομάδα Garden of Eyes, η οποία έχει χαρίσει τα πιο τρελά mods είναι υπεύθυνη για το Hogwarts Legacy mod του Elden Ring, το οποίο όμως προσφέρει επί πληρωμή μέσα από την σελίδα της στο Patreon. 

To εν λόγω mod φέρνει μάχες με spells, όπως το Accio, το Confringo και το διάσημο θανατηφόρο ξόρκι "Avada Kedavra", έναν χαρακτήρα που είναι καρικατούρα του Harry Potter, αλλά και το πιο εντυπωσιακό τα ιπτάμενα σκουπόξυλα!.

Δείτε το βίντεο: 

 Μάθαμε από την FromSoftware πως έσπασε ένα ακόμη μεγάλο ορόσημο πωλήσεων, ενώ το Elden Ring ήταν και ο μεγάλος νικητής στα The Game Awards 2022, αφού κατάφερε να κατακτήσει το πολυπόθητο βραβείο «Καλύτερο Παιχνίδι της Χρονιάς».

Το Elden Ring είναι διαθέσιμο για PS4, Xbox One, PS5, Xbox Series X|S και PC. Για να μάθετε περισσότερα μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό review των Unboxholics, το οποίο επιμελήθηκε ο Σάκης Καρπάς, πατώντας εδώ. 

Το Hogwarts Legacy κυκλοφορεί από τις 10 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PS5, Xbox Series X|S και PC. Η PS4 και Xbox One έκδοση θα κυκλοφορήσει στις 4 Απριλίου του 2023, ενώ η Nintendo Switch έκδοση στις 25 Ιουλίου του 2023.

Τις εντυπώσεις μας για το Hogwarts Legacy, που επιμελήθηκε ο Γιώργος Πρίτσκας, θα βρείτε πατώντας εδώ