Pokémon: Ετοιμαστείτε για ανακοινώσεις ανήμερα της Pokémon Day

Έχουμε την ημερομηνία για το επόμενο Pokémon Presents
21 Φεβρουαρίου 2023 22:03
Pokémon: Ετοιμαστείτε για ανακοινώσεις ανήμερα της Pokémon Day

Ετοιμαστείτε για ανακοινώσεις οι fans των Pokémon! Η Pokémon Company ανακοίνωσε μια νέα Pokémon Presents παρουσίαση για τις 27 Φεβρουαρίου, δηλαδή ανήμερα της Pokémon Day

Το αντίστοιχο των Nintendo Direct events για τα Pokémon θα περιλαμβάνει, σύμφωνα με πληροφορίες, "περίπου 20 λεπτά συναρπαστικών ειδήσεων για τα Pokemon".

Εικάζεται ότι θα μάθουμε νέα για κάποιο expansion ή update των Pokémon Scarlet & Violet για το Nintendo Switch, ενώ μπορεί να μάθουμε και για τον ερχομό παλιών Game Boy και Game Boy Advance παιχνιδιών των Pokémon στο Nintendo Switch Online. Φέτος η Pokémon Day συμπίπτει με το λανσάρισμα των πρώτων παιχνιδιών, δηλαδή των Pokémon Red και Green στην Ιαπωνία στις 27 Φεβρουαρίου του 1996. 

Το Pokémon Presents για την Pokémon Day 2023 θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου στις 16:00 η ώρα Ελλάδος, μέσα από το επίσημο YouTube κανάλι

Δείτε το βίντεο της ανακοίνωσης: 

 

Τα Pokémon Scarlet & Violet αποτελούν το πιο επιτυχημένο λανσάρισμα σε ταχύτητα πωλήσεων στην ιστορία της Nintendo με πάνω από 10 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα στις πρώτες τρεις ημέρες. 

Τις εντυπώσεις μας από τα Pokémon Scarlet & Violet, που επιμελήθηκε ο Στράτος Χατζηνικολάου, θα βρείτε πατώντας εδώ