Sons of the Forest: Νέα ματιά στην σκληρή επιβίωση και το multiplayer gameplay (ΒΙΝΤΕΟ)

Προ των πυλών η Early Access κυκλοφορία του!
20 Φεβρουαρίου 2023 23:58
Sons of the Forest: Νέα ματιά στην σκληρή επιβίωση και το multiplayer gameplay (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Endnight Games κυκλοφόρησε ένα νέο gameplay για τo Sons of the Forest, που αποτελεί sequel του διάσημου survival horror τίτλου, "The Forest" που κυκλοφόρησε το 2014. 

Η συνέχεια του προμηνύεται ακόμη πιο βάναυση και η επιβίωση ακόμη πιο σκληρή, καθώς το νέο gameplay trailer, που δόθηκε στη δημοσιότητα μέσω του IGN, δίνει μια εκτενή ματιά στο multiplayer. Η επιβίωση με τους φίλους σας δε θα είναι καθόλου, μα καθόλου εύκολη και θα πρέπει να βασιστείτε στα ένστικτά σας για να διαβείτε τον τρομακτικό του κόσμο. 

Στα νέα αυτά πλάνα του survival FPS sandbox τίτλου θα δείτε πλάνα από κάτι μυστηριώδεις σπηλιές και ορδές μεταλλαγμένων να επιτίθενται. Έπεται άλλωστε σε μερικές ημέρες και η Early Access κυκλοφορία του "The Forest 2". 

Δείτε το gameplay video του Sons of the Forest:

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι, το Sons of the Forest είναι μια από τις πιο ιδιαίτερες επερχόμενες horror κυκλοφορίες, αφού πρόκειται για ένα open-world survival horror simulator, το οποίο δίνει ιδιαίτερη έμφαση στη συλλογή πόρων, στο crafting και στους μηχανισμούς επιβίωσης.

Το concept; Σας έχουν στείλει να βρείτε έναν εξαφανισμένο δισεκατομμυριούχο σε ένα απομακρυσμένο νησί και κάπως έτσι καταλήγετε σε μια απομονωμένη κόλαση γεμάτη κανίβαλους. Για να μείνετε ζωντανοί θα πρέπει να κατασκευάσετε αντικείμενα, να χτίστε το δικό σας καταφύγιο και να αγωνιστείτε, μόνοι ή σε συνεργασία με φίλους.

Το Sons of The Forest θα κυκλοφορήσει στις 23 Φεβρουαρίου ως early access μέσω του Steam. 

Tags: