Το νέο Layers of Fear έχει ημερομηνία και υπόσχεται να «επαναπροσδιορίσει» το horror! (ΒΙΝΤΕΟ)

Ενώ άλλαξε τελικά όνομα
20 Φεβρουαρίου 2023 16:55
Το νέο Layers of Fear έχει ημερομηνία και υπόσχεται να «επαναπροσδιορίσει» το horror! (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί η Bloober Team να είναι απασχολημένη με το άκρως αναμενόμενο remake του Silent Hill 2, αλλά πριν από αυτό θα προετοιμάσει το έδαφος για τους horror fans με το Layers of Fear. Ο λόγος γίνεται για το project που είχε ανακοινωθεί αρχικά πέρυσι ως Layers of Fear και τώρα απέκτησε τελική ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλάζοντας συγχρόνως και όνομα.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το νέο project του πολωνικού στούντιο χαρακτηρίζεται ως ένα first-person «ψυχεδελικό χρονικό τρόμου» που επικεντρώνεται στην έντονη εξερεύνηση και την καθηλωτική αφήγηση και υπόσχεται να «επαναπροσδιορίσει» το horror. Συγκεκριμένα, η ομάδα θα πει ξανά τις ιστορίες των Layers of Fear, Layers of Fear: Inheritance και Layers of Fear 2, με μια νέα κατεύθυνση για το gameplay και τρομερά αναβαθμισμένο τεχνικό τομέα. Συγκεκριμένα, καλεί τους παίκτες να ανακαλύψουν εκ νέου τις ιστορίες καλλιτεχνών που σκλαβώθηκαν από τις εμμονές τους, αξιοποιώντας την τεχνολογία αιχμής της Unreal Engine 5, υποστηρίζοντας Ray Tracing, HDR, 4K ανάλυση και το σύστημα φωτισμού Lumen, για να προσφέρει μια καθηλωτική και αιματηρή εμπειρία τρόμου.

Παράλληλα, όμως, με τις ήδη γνωστές ιστορίες, το πακέτο θα περιλαμβάνει και το νέο downloadable content “The Final Note” που θα δώσει μια νέα προοπτική στην ιστορία του Layers of Fear, καθώς και την πρωτόγνωρη ιστορία του The Writer, η οποία θα συνδέσει τα πάντα μεταξύ τους.

Συνεχίζοντας, όσον αφορά την απόφαση να αλλάξει το όνομα, το στούντιο δήλωσε:

Προσθέτοντας το "s" θέλαμε να τονίσουμε ότι αυτό το παιχνίδι βασίζεται στα αρχικά παιχνίδια, αλλά περιέχει και νέες ιστορίες που συνδέουν κάθε λεπτομέρεια της σειράς. Ωστόσο, λάβαμε το feedback από τους παίκτες μας που λάτρευαν το αρχικό όνομα και αποφασίσαμε να επιστρέψουμε στις ρίζες.

Το Layers of Fear, λοιπόν, αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Ιούνιο του 2023 για τα PlayStation 5, Xbox Series X και Xbox Series S. Φυσικά, θα διατεθεί και στους ηλεκτρονικούς υπολογιστές, μέσα από το ψηφιακό κατάστημα του Steam.

Ακολουθεί το trailer που συνόδευσε την ανακοίνωση του μήνα κυκλοφορίας.