Σύντομα θα μπορείτε να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν το Diablo IV

Προ των πυλών η beta έκδοση
19 Φεβρουαρίου 2023 21:50
Σύντομα θα μπορείτε να δοκιμάσετε εντελώς δωρεάν το Diablo IV

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου Diablo IV, το οποίο είναι προγραμματισμένο να καταφθάσει αυτό τον Ιούνιο για τα Xbox, PlayStation και PC. Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος, η Blizzard ανακοίνωσε πως σύντομα όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να δοκιμάσουν το πολυαναμενόμενο sequel εντελώς δωρεάν.

Συγκεκριμένα, στις 24 με 26 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί η open beta του Diablo IV, η οποία θα είναι ανοιχτή σε όλους τους παίκτες, με μοναδικό περιορισμό την πρόοδο έως το Level 25. Πριν από αυτό, θα προηγηθεί μια early access beta, στην οποία θα έχουν πρόσβαση μόνο όσοι έχουν προβεί σε προ-παραγγελία του τίτλου. Σύμφωνα με τα λεγόμενα της Blizzard αυτές οι δύο αυτές beta περίοδοι θα προσφέρουν στους παίκτες μια "βαθιά ματιά στα πρώτα επίπεδα του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένου του Προλόγου και ολόκληρου του Act 1".

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να ανακοινωθούν κατά τη διάρκεια ενός ειδικού livestream που έχει προγραμματιστεί για τις 28 Φεβρουαρίου.

Για την ιστορία, στο νέο κεφάλαιο της σειράς θα επιστρέψουν βασικά χαρακτηριστικά, όπως τα re-playable, procedurally generated dungeons και το loot-focused χτίσιμο χαρακτήρων, ενώ αναμένεται για πρώτη φορά να υπάρχει open world και player versus player (PVP) μάχες. Φυσικά, οι παίκτες θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ διαφόρων classes, των Barbarian, Sorceress, Druid, Rogue και Necromancer, οδηγώντας τον χαρακτήρα τους σε quests και μάχες στον κόσμο του Sanctuary, καθώς η εξόριστη Lilith επιστρέφει για να σπείρει τον όλεθρο.