Redfall: Νέα χορταστική ματιά στην αποκλειστικότητα του Xbox από την Arkane (ΒΙΝΤΕΟ)

Φρέσκα gameplay πλάνα
19 Φεβρουαρίου 2023 21:35
Redfall: Νέα χορταστική ματιά στην αποκλειστικότητα του Xbox από την Arkane (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο πλαίσιο του IGN Fan Fest 2023, η Arkane Studios της Bethesda έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας ένα νέο extended gameplay trailer για το Redfall.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το βίντεο που κυκλοφόρησε η ομάδα ανάπτυξης εστιάζει στον ανοιχτό κόσμο του παιχνιδιού και στην εξερεύνησή του. Η δράση του Redfall λαμβάνει χώρα στην πόλη της Μασαχουσέτης, η οποία ωστόσο έχει κυριευτεί από το σκοτάδι και τα βαμπίρ. Η πόλη του Redfall είναι γεμάτη με εγκαταλελειμμένα κτίρια, safe rooms, loot και ανεξερεύνητα εδάφη, στα οποία οι παίκτες θα έχουν την επιλογή να διεισδύσουν για να προσπαθήσουν να τα πάρουν πίσω από τις ορδές των βαμπίρ.

Πέρα από την εξερεύνηση, το trailer επίσης παρουσιάζει και το gameplay με τα ειδικά όπλα που σκοτώνουν βαμπίρ, τις δυνάμεις και την καταπολέμηση ειδικών τύπων εχθρών. Για περισσότερα μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο μέσα από τον player που ακολουθεί.

Το Redfall αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 2 Μαΐου του 2023 αποκλειστικά για τα Xbox Series X και Xbox Series S, καθώς και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.