E3 2023: Όλα κυλούν ομαλά λέει ο πρόεδρος της ReedPop

Αργά ή γρήγορα θα ανακοινωθούν και οι συμμετέχοντες
17 Φεβρουαρίου 2023 19:48
E3 2023: Όλα κυλούν ομαλά λέει ο πρόεδρος της ReedPop

Η φετινή E3 έρχεται κανονικά -σε περίπτωση που αναρωτιέστε- και αυτή τη στιγμή έχει ανεβάσει ταχύτητες όπως δήλωσε ο πρόεδρος της ReedPop (διοργανώτρια εταιρία της E3). Πιο συγκεκριμένα, ο Lance Fensterman έδωσε μια συνέντευξη και μεταξύ άλλων επιβεβαίωσε ότι όλα κυλούν ομαλά.

Ο Lance Fensterman μίλησε στο The Verge και είπε τα εξής:

Η E3 έχει ανεβάσει ταχύτητες και είμαστε ευχαριστημένοι με την πρόοδο που έχει γίνει, αλλά και από την ανταπόκριση της κοινότητας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα, καθώς γίνονται τώρα κάποιες λεπτομέρειες και οι συμμετέχοντες ετοιμάζουν τα δικά τους λεπτομερή σχέδια.

Ο Lance Fensterman συνέχισε λέγοντας ότι η διοργανώτρια εταιρία, η οποία είναι η ReedPop, θα ανακοινώσει αργά ή γρήγορα όλες τις εταιρίες που θα συμμετέχουν στην E3 2023 και «θα δείτε μερικές συναρπαστικές προσθήκες σε αυτήν την Remastered E3».

ΦΗΜΗ: Εκτός Ε3 2023 PlayStation, Nintendo και Xbox

Η E3 2023 θα ξεκινήσει φέτος από τις 13 έως τις 16 Ιουνίου στο Los Angeles Convention Center με πολλά events και εκπλήξεις, ενώ στις 8 Ιουνίου θα ξεκινήσει και το Summer Game Fest με τον Geoff Keighley.

Πρόσφατα μάθαμε ότι μάλλον κανένας από τους τρεις console platform holders δε θα συμμετέχει στην E3 2023. Αυτό σημαίνει πως ούτε το PlayStation, ούτε το Xbox, ούτε η Nintendo δε θα είναι μέρος της έκθεσης και δε θα έχουν καμία παρουσία στον εκθεσιακό χώρο στο Los Angeles Convention Center. Μάλιστα γίνεται λόγος και για διαφορά αλλά προβλήματα με τη διοργάνωση. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: