Razer BlackWidow V4 Pro: Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο πληκτρολόγιο της εταιρίας για τους gamers

Φυσικά με RGB φωτισμό!
16 Φεβρουαρίου 2023 20:24
Razer BlackWidow V4 Pro: Αυτό είναι το ολοκαίνουργιο πληκτρολόγιο της εταιρίας για τους gamers

Η Razer αποκάλυψε το νέο gaming μηχανικό πληκτρολόγιό της, το οποίο είναι “full size” έχει 8 macro keys, τέσσερα media keys, μια ροδέλα για την αυξομείωση της έντασης και πολλά άλλα. Ο λόγος γίνεται για το Razer BlackWidow V4 Pro, το οποίο μπορείτε να το προμηθευτείτε προς το παρόν από το site της εταιρίας και κοστίζει 269,99 ευρώ.

Μιας και πρόκειται για ένα πλήρους μεγέθους πληκτρολόγιο, αυτό σημαίνει ότι θα βρείτε κανονικά και το numpad, ενώ έρχεται και με RGB χρώματα, των οποίων μπορείτε να ρυθμίσετε την ένταση μέσα από μία ειδική ροδέλα που βρίσκεται πλάι στο "ESC". Μάλιστα, μιας και πρόκειται για Razer RGB χρώματα, το πληκτρολόγιο θα μπορεί να συγχρονιστεί κανονικά και με όλες τις άλλες συσκευές της εταιρίας.

Επιπροσθέτως, θα βρείτε και τέσσερα media πλήκτρα για να σταματάτε τη μουσική σας, να κάνετε mute τον ήχο κ.α. Αξίζει να αναφερθεί, ότι το πληκτρολόγιο ζητάει δύο USB θύρες από τον υπολογιστή σας, μία για το ίδιο το προϊόν και άλλη μια για τα RGB χρώματα.

Στα αριστερά του πληκτρολόγιο υπάρχουν τα 5 “M” πλήκτρα, τα οποία μπορείτε να προσαρμόσετε να κάνουν ό,τι θέλετε εσείς, ενώ πλάι τους θα βρείτε ακόμη 3 πλήκτρα ακριβώς για τον ίδιο λόγο. Τέλος, η ροδέλα δίπλα από το “ESC” μπορεί να ρυθμιστεί και να κάνει διάφορα, όπως να γυρίζει τις σελίδες στους browsers ή να κάνει zoom.

Δείτε εικόνες από το Razer BlackWidow V4 Pro:

Το Razer BlackWidow V4 Pro κοστίζει 269,99 ευρώ και μπορείτε να μάθετε περισσότερα πατώντας εδώ.

Tags: