Cocaine Bear: Παίξτε δωρεάν το παιχνίδι που βγήκε για την viral ταινία

Λίγο πριν την πρεμιέρα
15 Φεβρουαρίου 2023 15:20
Cocaine Bear: Παίξτε δωρεάν το παιχνίδι που βγήκε για την viral ταινία

Θυμάστε την viral ταινία με την αρκούδα που τρώει ναρκωτικά; Μόλις κυκλοφόρησε και ένα παιχνίδι βασισμένο σε αυτήν. Πιο συγκεκριμένα, σε λίγες μέρες θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους το Cocaine Bear, το οποίο υπόσχεται να είναι θεότρελο και αυτό φαίνεται από τα πρώτα trailers του.

Ωστόσο, αν δε θέλετε να περιμένετε μέχρι να κυκλοφορήσει, μόλις άνοιξε ένα site που μπορείτε να παίξετε ένα “indie” παιχνίδι βασισμένο στο φιλμ. Φυσικά, πρόκειται για ένα διαφημιστικό της Universal Pictures για να μάθει περισσότερος κόσμος το Cocaine Bear.

Παίξτε το παιχνίδι πατώντας εδώ.

Το φιλμ βασίζεται μερικώς σε αληθινά γεγονότα που συνέβησαν το 1985 στη Τζόρτζια των ΗΠΑ. Τότε που ένας έμπορος ναρκωτικών πέταξε από το αεροπλάνο μερικά εκατοντάδες κιλά κοκαΐνης πάνω από ένα πυκνό δάσος. Πρόκειται για μια παραγωγή της Universal Pictures και τη σκηνοθεσία έχει αναλάβνει η Elizabeth Banks (Pitch Perfect 2, Charlie's Angels),

Η σύνοψη της ταινίας έχει ως εξής:

Εμπνευσμένη από την αληθινή ιστορία του 1985 με τη συντριβή αεροσκάφους ενός διακινητή ναρκωτικών, την εξαφανισμένη κοκαΐνη και τη μαύρη αρκούδα που την έφαγε, αυτή η ξέφρενη σκοτεινή κωμωδία συναντά μια παράξενη ομάδα αστυνομικών, εγκληματιών, τουριστών και εφήβων σε ένα δάσος της Τζόρτζια, όπου ένα αρπακτικό βάρους 500 κιλών έχει καταπιεί μια απίστευτη ποσότητα κοκαΐνης και έχει ξεκινήσει ένα ξέφρενο κυνήγι με τροφή την κοκαΐνη για να πάρει κι άλλη δόση... και αίμα.

Cocaine Bear: Η viral ταινία με την αρκούδα που τρώει ναρκωτικά έχει νέο βίντεο

Πρωταγωνιστούν: Ray Liotta, Alden Ehrenreich (Solo: A Star Wars Story), Keri Russell (The Americans), O’Shea Jackson, Jr. (Straight Outta Compton), Christian Convery-Jennings (Sweet Tooth), Jesse Tyler Ferguson (Modern Family), Brooklynn Prince (The Florida Project), Isiah Whitlock Jr. (BlacKkKlansman), Kristofer Hivju (Game of Thrones), Hannah Hoekstra (2019’s Charlie’s Angels), Aaron Holliday (Sharp Objects), και Margo Martindale (The Americans).

Το Cocaine Bear αναμένεται να βγει στις αίθουσες στις 24 Φεβρουαρίου του 2023.