God of War Ragnarok: Ο Kratos θα είχε διαφορετική μοίρα και τώρα ξέρουμε τι θα γινόταν

Αποκαλύφθηκαν τα αρχικά σχέδια της εταιρίας
15 Φεβρουαρίου 2023 12:33
God of War Ragnarok: Ο Kratos θα είχε διαφορετική μοίρα και τώρα ξέρουμε τι θα γινόταν

Στα φώτα της δημοσιότητας ήρθε για άλλη μια φορά το God of War Ragnarok και πιο συγκεκριμένα η μοίρα του Kratos. Ο narrative director του παιχνιδιού, ο Matt Sophos έδωσε μια συνέντευξη και μίλησε για τις πρώτες σκέψεις της Santa Monica και για την διαφορετική μοίρα που θα είχε ο κεντρικός πρωταγωνιστής.

Διαβάστε παρακάτω με δική σας ευθύνη, καθώς μπορεί να υπάρχουν spoilers από το God of War Ragnarök.

Σύμφωνα με τον Matt Sophos, ο οποίος μίλησε στο MinnMax, στα αρχικά drafts του σεναρίου, ο Thor θα σκότωνε τον Kratos από την αρχή του παιχνιδιού, στην πρώτη τους μεγάλη μάχη. Ωστόσο, αυτός ο θάνατος δε θα ήταν μόνιμος.

Ο Kratos θα πέθαινε από τα χέρια του Thor. Ωστόσο, ο θάνατός του δε θα ήταν μόνιμος, αφού θα τον έσωνε από το Hel ο Atreas. Ετοιμάζαμε την ιστορία του παιχνιδιού και ξέραμε από την αρχή ότι θα την αφήσουμε να πάει όπου πάει και να αλλάξει.

Ότι γράφεται, διαγράφεται. Εφόσον είσαι διατεθειμένος να αλλάξεις, τότε δεν είσαι δεσμευμένος στη μοίρα. Στο God of War (2018), η προφητεία έλεγε ότι ο Kratos θα πεθάνει. Αν λοιπόν πράγματι «χανόταν» τότε αυτό θα το είχε υπονομεύσει το μήνυμα του παιχνιδιού.

Το God of War Ragnarok ξεκίνησε το 2023 με πρωτιά στις πωλήσεις

Αν δεν έχετε απολαύσει ακόμα τον τίτλο του PlayStation, παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επίσημη περιγραφή του:

Από το Santa Monica Studio έρχεται η συνέχεια του πολυβραβευμένου God of War (2018). Το Fimbulwinter καταφτάνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να ταξιδέψουν σε κάθε ένα από τα Εννέα Βασίλεια αναζητώντας απαντήσεις, ενώ οι δυνάμεις του Asgard προετοιμάζονται για τη μάχη της προφητείας που θα φέρει το τέλος του κόσμου.

Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους θα εξερευνήσουν επιβλητικά, μυθικά τοπία και θα αντιμετωπίσουν τρομακτικούς εχθρούς, όπως θεούς της Σκανδιναβίας και τέρατα. Η απειλή του Ragnarök κοντοζυγώνει. Ο Κράτος και ο Ατρέας πρέπει να διαλέξουν ανάμεσα στη δική τους ασφάλεια και την ασφάλεια των βασιλείων.

Το God of War: Ragnarok βρίσκεται διαθέσιμο για τα PlayStation 4 και PlayStation 5.