Wild Hearts: Το νέο RPG της EA υπόσχεται απίθανες μάχες και μια ενδιαφέρουσα ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
14 Φεβρουαρίου 2023 14:05
Wild Hearts: Το νέο RPG της EA υπόσχεται απίθανες μάχες και μια ενδιαφέρουσα ιστορία (ΒΙΝΤΕΟ)

Η EA έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας το story trailer από το Wild Hearts, το οποίο βρίσκεται υπό ανάπτυξη από την Koei Tecmo και θέλει να γίνει το νέο “Monster Hunter”. Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος σε λίγες ημέρες και το εν λόγω βίντεο θέλει να σας δώσει μια μικρή ματιά από την ιστορία του.

Η επίσημη λεζάντα του βίντεο αναφέρει τα εξής:

Μπείτε στο χωριό Minato και συναντήσετε τους συμμάχους σας, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν στο κυνήγι σας, αλλά και να προστατεύσετε τους ανθρώπους της Azuma. Γνωρίστε τον Natsume, τον Ujishige και άλλους χαρακτήρες, από τον blacksmith μέχρι και έναν επιστήμονα. Ο καθένας από αυτούς είναι καθοριστικός για την επιβίωσή σας ενάντια στον άγριο Kemono.

Οι κάτοικοι του χωριού, μαζί με άλλους hunters που θα έχετε μαζί σας, αλλά και με την αρχαία τεχνολογία Karakuri, θα σας βοηθήσουν να βγείτε νικητές ακόμα και στα πιο ισχυρά θηρία.

Wild Hearts: Τεράστια boss fights και πολλά άλλα σάς περιμένουν στο νέο παιχνίδι της EA (ΒΙΝΤΕΟ)

Η ομάδα πίσω από τα Dynasty Warriors υπόσχεται μια επική περιπέτεια στη φεουδερχική Ιαπωνία και σε έναν κόσμο γεμάτο με γιγαντιαία τέρατα.

Μάλιστα, σε περίπτωση που δε θέλετε να παίξετε αυτό το παιχνίδι μόνοι σας, θα έχετε την επιλογή να παίξετε παρέα με άλλους δύο φίλους σας, ενώ παράλληλα θα υποστηρίζει και cross-play. Αυτό σημαίνει ότι θα μπορείτε να το απολαύσετε ανεξαρτήτως πλατφόρμας.

Το Wild Hearts θα κυκλοφορήσει στις 17 Φεβρουαρίου για τα PS5, Xbox Series X, Xbox Series S και PC (μέσω Steam, Origin και Epic Games Store). Παρακολουθήστε το story trailer παρακάτω.

Tags: