Θρυλικά παιχνίδια των Game Boy και Game Boy Advance έφτασαν στο Nintendo Switch (BINTEO)

Με παιχνίδια του Game Boy και Game Boy Advance
09 Φεβρουαρίου 2023 17:39
Θρυλικά παιχνίδια των Game Boy και Game Boy Advance έφτασαν στο Nintendo Switch (BINTEO)

Η Nintendo συνεχίζει να εμπλουτίζει την ήδη τεράστια «βιβλιοθήκη» του Nintendo Switch και ανακοίνωσε επίσημα ότι θα φέρει παιχνίδια από τα Game Boy και Game Boy Advance.

Πιο συγκεκριμένα, όλοι οι χρήστες του Nintendo Switch Online θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν διάφορα παιχνίδια από το Game Boy, ενώ όσοι δώσουν κάτι παραπάνω και γίνουν συνδρομητές στο Nintendo Switch Online + Expansion Pack (ή είναι ήδη) θα παίξουν και διάφορους τίτλους από το Game Boy Advance.

Η λίστα με τα βιντεοπαιχνίδια του Game Boy έχει τα Tetris, Super Mario Land 2 - 6 Golden Coins, The Legend of Zelda: Link's Awakening DX, Gargoyle's Quest, Game & Watch Gallery 3, Alone in the Dark: The New Nightmare, Metroid 2 - Return of Samus, Wario Land 3 και Kirby's Dream Land με περισσότερα να έρχονται μελλοντικά.

Από την άλλη, τα παιχνίδια του Game Boy Advance που προστέθηκαν στην υπηρεσία είναι τα Super Mario Advance 4: Super Mario Bros. 3, WarioWare Inc.: Mega Microgames, Kuru Kuru Kururin, Mario Kart: Super Circuit, Mario & Luigi: Superstar Saga και The Legend of Zelda: The Minish Cap, τα οποία θα υποστηρίζουν και local ή online co-op.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι όποιος πληρώνει συνδρομή πλέον για το Nintendo Switch Online, μπορεί να παίζει και διάφορα παιχνίδια από τα Nintendo Entertainment System, Super Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online και Game Boy. Από την άλλη, όσοι πληρώσουν για το “Expansion Pack” απολαμβάνουν παιχνίδια από τα Nintendo 64, Game Boy Advance, Sega Genesis, Nintendo Entertainment System, Super Nintendo Entertainment System - Nintendo Switch Online και Game Boy.

Τα παιχνίδια των Game Boy και Game Boy Advance είναι ήδη διαθέσιμα στο Nintendo Switch. Παρακολουθήστε το επίσημο trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.