ΦΗΜΗ: Το The Last of Us Part 3 είναι υπό ανάπτυξη παρά τα όσα λέει η Naughty Dog

Αναπτύσσεται κιόλας με γνώμονα το PS6
08 Φεβρουαρίου 2023 21:55
ΦΗΜΗ: Το The Last of Us Part 3 είναι υπό ανάπτυξη παρά τα όσα λέει η Naughty Dog

Τον τελευταίο καιρό πολλά έχουν ειπωθεί από πλευράς Naughty Dog για το ενδεχόμενο του The Last of Us Part 3, ειδικά μετά και την τεράστια επιτυχία της τηλεοπτικής σειράς του HBO. 

Η πιο πρόσφατη δήλωσε ήρθε από τον δημιουργό του παιχνιδιού, Neil Druckman, ο οποίος είπε πως η μόνη προϋπόθεση για να γίνει το "Part 3" είναι να υπάρξει μια "ποιοτική ιστορία, με ένα μήνυμα για την αγάπη, το οποίο θα έχει απήχηση σε όλους."

Τώρα, σύμφωνα με νέες φήμες που μεταδίδει το The Leak, αποκαλύπτεται ότι το The Last of Us Part III είναι υπό ανάπτυξη παρά τα όσα δηλώνει η Naughty Dog όλον αυτόν τον καιρό.

Μάλιστα οι πηγές του αναφέρουν ότι αναπτύσσεται μάλιστα με γνώμονα το PS6, καθώς θα πρόκειται μάλλον για μία cross-gen κυκλοφορία, όπως συνέβη με το πρώτο The Last of Us.

Tο μέσο τονίζει ότι κάτι τέτοιο οφείλεται στο γεγονός ότι ο κύκλος ανάπτυξής ενός blockbuster παιχνιδιού έχει μεγαλώσει πάρα πολύ πλέον και το υποστηρίζει με μια δήλωση του Jason Schreier (έγκριτου δημοσιογράφου του Bloomberg) για το θέμα αυτό που ανέφερε "Fun fact: Οι κύκλοι παραγωγής βιντεοπαιχνιδιών έχουν γίνει τόσο μακροσκελής, που αν ένα στούντιο παιχνιδιών με μεγάλο προϋπολογισμό άρχιζε να εργάζεται σε ένα ολοκαίνουργιο έργο σήμερα, αυτό θα ήταν πιθανότατα για το PlayStation 6."

Στις ίδιες φήμες προσθέτει κι άλλο λάδι ο Paul Tassi του Forbes που δίνει κιόλας μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας για το The Last of Us Part 3 εντός του 2026

"Το The Last of Us κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2013. Το "The Last of Us Part 2" βγήκε τον Ιούνιο του 2020, αλλά αυτό συνέβη με το Uncharted 4 και το Uncharted Lost Legacy να έχουν γίνει στο ενδιάμεσο. Οπότε σίγουρα, μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του The Last of Us Part 3 το 2026 συνάδει αρκετά καλά και θα ευθυγραμμιζόταν με τα προφανή σχέδια για τη σειρά του HBO. Αυτό πιστεύω ότι συμβαίνει εδώ". γράφει χαρακτηριστικά. 

Σε πρόσφατο podcast κιόλας ο Druckmann είχε αναφερθεί σε ένα νέο gameplay χαρακτηριστικό που θα ήθελε να έχει το επόμενο The Last of Us και το εμπνεύστηκε για χάρη της σειράς του HBO. 

Φυσικά, όλα αυτά πρέπει να τα λάβετε με κάθε επιφύλαξη καθώς αποτελούν φήμες και τίποτα παραπάνω, έως ότου έρθει μια επίσημη επιβεβαίωση ότι το The Last of Us θα κλείσει με το 3ο κεφάλαιό του.