Κατεβάστε τώρα 6 παιχνίδια για το PC σας εντελώς δωρεάν!

Για λίγες μέρες ακόμα
08 Φεβρουαρίου 2023 09:23
Κατεβάστε τώρα 6 παιχνίδια για το PC σας εντελώς δωρεάν!

Το Indiegala συνεχίζει να κάνει δώρα στους χρήστες του και αυτή τη στιγμή μοιράζει 6 τίτλους για το PC σας. Πιο συγκεκριμένα, από σήμερα και για λίγες μέρες ακόμα, θα έχετε τη δυνατότητα να κατεβάσετε τα εν λόγω παιχνίδια εντελώς δωρεάν.

Πρόκειται ουσιαστικά για indie games, με το καθένα να έχει το δικό του ξεχωριστό στιλ. Το πρώτο είναι το Control Craft 2, ενώ στη λίστα θα βρείτε και τα Grab the Bottle, Hamsterdam, Pixel Puzzles 2: Paintings, Pixel Puzzles 2: Space και Die Young: Prologue. Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι τα τέσσερα τελευταία είναι διαθέσιμα εδώ και κάποιες μέρες, ενώ τα δύο πρώτα μόλις προστέθηκαν στη λίστα.

Βρείτε τη λίστα με όλα τα δωρεάν παιχνίδια από εδώ, ενώ μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα παραπάνω και μέσα από τον επίσημο client του Indiegala πατώντας εδώ.

Το Control Craft 2 είναι ένα 2D action turn based παιχνίδι, ενώ το Grab the Bottle ένα χαλαρό παζλ που επικεντρώνεται στα physics. Τα Pixel Puzzles 2: Paintings και Pixel Puzzles 2: Space είναι για εκείνους που λατρεύουν τα παζλ, ενώ το Hamsterdam είναι ένα arcade brawler που υπόσχεται να σας χαρίσει ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και χαράς.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να κατεβάσετε τα παραπάνω παιχνίδια, είναι να δημιουργήσετε λογαριασμό (δωρεάν) πατώντας εδώ. Αξίζει να σημειωθεί, ότι αν δεν θέλετε να φτιάξετε account, τότε μπορείτε να συνδεθείτε άμεσα με τον Google ή τον Facebook λογαριασμό σας.