Παίξτε δωρεάν το εξαιρετικό Marvel παιχνίδι Midnight Suns!

Δωρεάν δοκιμαστική έκδοση τριών ωρών
07 Φεβρουαρίου 2023 19:00
Παίξτε δωρεάν το εξαιρετικό Marvel παιχνίδι Midnight Suns!

Το Marvel's Midnight Suns ήταν μια από τις μεγάλες κυκλοφορίες του 2022, αποσπώντας θετικές κριτικές για τον τρόπο που κατάφερε να προσαρμόσει το πλούσιο σύμπαν της Marvel στη συνταγή των XCOM παιχνιδιών.

Ωστόσο, η εμπορική του πορεία δεν ήταν η αναμενόμενη και έτσι τώρα η 2K Games και η ομάδα ανάπτυξης Firaxis ετοίμασαν μια προσφορά για να προσελκύσουν νέους παίκτες. Αναλυτικότερα, από σήμερα έχετε τη δυνατότητα να δοκιμάσετε τον τίτλο εντελώς δωρεάν στα Xbox Series X και Xbox Series S, μέσα από μια trial έκδοση που προσφέρει 3 ώρες gameplay. Παράλληλα, μια δοκιμαστική έκδοση έχει εμπλουτίσει και το PlayStation Plus. Έτσι, οι κάτοχοι PlayStation 5 που είναι συνδρομητές της Premium βαθμίδας μπορούν να παίξουν αντίστοιχα τις 2 πρώτες ώρες του τίτλου, χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

Με αφορμή τη διάθεση της δοκιμαστικής έκδοσης, ο σχεδιαστής του παιχνιδιού, Jake Solomon, μιλώντας μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter δήλωσε:

Το Midnight Suns είναι 100% το παιχνίδι που ήθελα να είναι.  Η Take Two και η 2K μας έδωσαν όλο το χρόνο και τους πόρους που χρειαζόμασταν για να φτιάξουμε το παιχνίδι των ονείρων μας. Υπάρχει δωρεάν δοκιμαστική έκδοση πλέον στο Xbox και στο PS Plus Premium, οπότε πηγαίνετε να το παίξετε. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες σε αυτό το σημείο.

Δοκιμάστε δωρεάν το Marvel's Midnight Suns στα Xbox Series X και Xbox Series S πατώντας εδώ.

Δοκιμάστε το Marvel's Midnight Suns στο PlayStation 5 πατώντας εδώ. (Απαιτεί PS Plus Premium)

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμης σας, στο Marvel’s Midnight Suns οι παίκτες αναλαμβάνουν το ρόλο του Hunter. Πρόκειται για τον πρώτο customizable ήρωα στο σύμπαν της Marvel, ο οποίος επέστρεψε στη ζωή έπειτα από έναν αιώνιο ύπνο, για να αναλάβει την ηγεσία των Midnight Suns.

Έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα με λατρεμένους ήρωες από τους Avengers, τους X-Men, τους Runaways κ.α. Οι Midnight Suns, λοιπόν, αναγκάζονται να ενωθούν για να αντιμετωπίσουν την Lilith, την μητέρα των δαιμόνων, αλλά και του Hunter.

Όσον αφορά τώρα το gameplay, το Marvel’s Midnight Suns υπόσχεται ένα ευχάριστο, βαθύ και άκρως customizable σύστημα μάχης, το οποίο ανταμείβει την έξυπνη σκέψη. Συγκεκριμένα, οι παίκτες μπορούν να επιλέξουν μέχρι τρεις ήρωες για να πάρουν μαζί τους σε κάθε μάχη και οι δυνάμεις τους αντιπροσωπεύονται από κάρτες.

Κάθε χαρακτήρας, συμπεριλαμβανομένου και του Hunter, έχει ένα μοναδικό σετ καρτών, το οποίο μπορεί να προσαρμοστεί για να φέρει ο παίκτης στα μέτρα του και το playstyle του τον κάθε ήρωα. Πέρα από τις κάρτες όμως, οι παίκτες μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τα περιβάλλοντα που γίνονται οι μάχες με διάφορους τρόπους, για να φτάσουν πάντα στη νίκη.

Μετά την ολοκλήρωση των αποστολών, οι παίκτες επιστρέφουν στο Abbey, οπού μπορούν να αναπτύξουν τις σχέσεις τους και να δυναμώσουν τους δεσμούς του με μερικούς από τους πιο αγαπημένους ήρωες του Marvel σύμπαντος, όπως οι Iron Man, Wolverine, Captain Marvel κ.α. Στην πράξη το παιχνίδι θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τα XCOM, τα οποία αναπτύσσει εξάλλου η ίδια ομάδα ανάπτυξης.