The Office: Αυτό το βίντεο με τον “Michael” του Steve Carell είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα

Τι δουλειά έχει ο Michael μέσα στο Mass Effect;
07 Φεβρουαρίου 2023 14:05
The Office: Αυτό το βίντεο με τον “Michael” του Steve Carell είναι ό,τι καλύτερο θα δείτε σήμερα

Μόλις πατήσατε click για να δείτε το καλύτερο βίντεο της ημέρας, αφού ένας fan του Mass Effect και του The Office το πήγε πραγματικά σε άλλο επίπεδο. Πιο συγκεκριμένα, το γνωστό χιουμοριστικό YouTube κανάλι, eli_handle_b․wav ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει τον Michael Scott, της θρυλικής σειράς, να περιηγείται στο σκάφος του Commander Shepard.

Στο εν λόγω χιουμοριστικό βίντεο, βλέπουμε τον Scott του Steve Carell να προσπαθεί να εξερευνήσει το Normady ύστερα από μία επίθεση και παράλληλα να συνομιλεί με γνωστούς χαρακτήρες του παιχνιδιού της BioWare.

Φυσικά, τίποτα δεν πάει σωστά και ο πρωταγωνιστής του The Office «τρολάρει» τους πάντες, ενώ στο τέλος…χορεύει. Επειδή, όμως, τα πολλά λόγια είναι φτώχια, καλύτερα να απολαύσετε το καλύτερο βίντεο που θα δείτε σήμερα, μέσα από τον player που ακολουθεί.

 

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι το κανάλι, eli_handle_b․wav, ανεβάζει πολύ συχνά τέτοιου είδους βίντεο με διάφορα «mashup» από χαρακτήρες σειρών ή ταινιών σε γνωστά παιχνίδια. Πρόσφατα έκανε και το Total Recall μέσα στο Cyberpunk 2077, ενώ είχε βάλει και τον Tony Soprano στο God of War.