Δωρεάν παιχνίδι: Προλάβετε και κατεβάστε αυτόν τον κλώνο του Zelda

Για πολύ περιορισμένο χρονικό διάστημα
05 Φεβρουαρίου 2023 11:33
Δωρεάν παιχνίδι: Προλάβετε και κατεβάστε αυτόν τον κλώνο του Zelda

Για να γιορτάσει την 10η επέτειο από την κυκλοφορία του Anodyne, η Analgesic Productions αποφάσισε να χαρίσει το ίδιο το παιχνίδι, που αποτελεί έναν φόρο-τιμής στα παλιά The Legend of Zelda παιχνίδια της Nintendo. 

Στο Anodyne με την top-down "Zelda" οπτική και το pixel-art εικαστικό του, θα εξερευνήσετε dungeons σε μια μεγάλη ποικιλία από φυσικά αλλά υπερφυσικά περιβάλλοντα, την ώρα που βυθίζεστε στο σκοτεινό υποσυνείδητο του πρωταγωνιστή, Young. 

Η προσφορά για να κατεβάσετε το Anodyne ισχύει για μερικές ώρες ακόμη, επομένως αν θέλετε να το τιμήσετε καλό είναι να σπεύσετε στη σελίδα του στο ithc.io. Πρόκειται για μια DRM-free αντίτυπο που σημαίνει ότι μπορείτε να το κατεβάσετε χωρίς την ανάγκη κάποιου client όπως Steam και Epic Games για να παίξει στο PC σας. 

Να σημειωθεί ότι μόλις πατήσετε το Download κουμπί υπάρχει μια επιλογή για να ενισχύσετε τον developer, εφόσον το επιθυμείτε. Για να συνεχίσετε στο κατέβασμα του παιχνιδιού εντελώς δωρεάν πατήστε το "No Thanks, just take me to the downloads". 

Κατεβάστε το Anodyne πατώντας εδώ.