Resident Evil 4: Δείτε 12 λεπτά εντυπωσιακών gameplay πλάνων από το remake!

Από το 5ο chapter του
04 Φεβρουαρίου 2023 20:24
Resident Evil 4: Δείτε 12 λεπτά εντυπωσιακών gameplay πλάνων από το remake!

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την κυκλοφορία του remake του Resident Evil 4, του θρυλικού horror τίτλου της Capcom που συγκαταλέγεται στα υψηλότερα βαθμολογημένα παιχνίδια όλων των εποχών. Θέλοντας να προετοιμάσει το έδαφος, η ιαπωνική εταιρία συνεργάστηκε με το μέσο Game Informer για έναν μήνα αποκλειστικής κάλυψης.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, μόλις ήρθε στα φώτα της δημοσιότητας ένα χορταστικό gameplay βίντεο. Αυτό προέρχεται από το πέμπτο κεφάλαιο του τίτλου, ακριβώς μετά τη στιγμή που ο Leon συναντά την Ashley. Μέσα από τον player που ακολουθεί μπορείτε να δείτε δώδεκα λεπτά νέου υλικού, το οποίο περιλαμβάνει εκτεταμένες ματιές στην εκκλησία και το νεκροταφείο, μια επίδειξη του συστήματος μάχης και της εξερεύνησης και ολοκληρώνεται με μια χαοτική μάχη με τον Luis Serra.

Σε αυτό το σημείο να σας υπενθυμίσουμε ότι από την κάλυψη του μέσου μάθαμε επίσης και τις εξής πληροφορίες:

  • Θα υπάρχουν side quests.
  • Θα υπάρχουν πολλοί νέοι εχθροί.
  • Θα υπάρχει νέο όπλο: ένα Crossbow.
  • Δε θα υπάρχουν τα QTEs.
  • Ο Leon θα μπορεί να έχει πολλά μαχαίρια.
  • Με το R3 (του χειριστηρίου) θα μπορείτε να κοντρολάρετε την Ashley.

Δείτε το νέο 12 λεπτών gameplay βίντεο του Resident Evil 4

Σε περίπτωση που δεν είστε εξοικειωμένοι με το remake, η θρυλική περιπέτεια του Leon S. Kennedy αναμένεται τον Μάρτιο άκρως αναβαθμισμένη, αφού πρόκειται για ένα ολοκληρωτικό re-imagine. Οι developers θέλουν να διατηρήσουν την ταυτότητα του αρχικού παιχνιδιού, αλλά συγχρόνως να το φέρουν στο σήμερα πιο εκσυγχρονισμένο. Μεταξύ άλλων θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα διατηρεί το “αίσθημα του φόβου και της μοναξιάς”, όπως στο πρώτο παιχνίδι, και να συνεχίσει να περιλαμβάνει συναρπαστικές μάχες.

Ο εμβληματικός merchant θα υπάρχει κανονικά στο παιχνίδι (με διαφορετική φωνή), από τον οποίο θα μπορείτε να κάνετε trade διαμάντια, να αγοράζετε αντικείμενα και να αναβαθμίζετε τα όπλα σας. Παράλληλα με αυτό γνωρίζουμε ότι επιστρέφει κανονικά και η βαλίτσα, όπως ακριβώς ήταν παλιά.

Αξίζει να αναφερθεί πως το remake του Resident Evil 4, πέρα από τεχνικά αναβαθμισμένο, θα είναι και εμπλουτισμένο με νέο περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για το επερχόμενο PlayStation VR 2 της Sony.

Το Resident Evil 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023 για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.