Call of Duty Warzone 2: Πρώτη ματιά στο νέο χάρτη της 2ης σεζόν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά
02 Φεβρουαρίου 2023 15:05
Call of Duty Warzone 2: Πρώτη ματιά στο νέο χάρτη της 2ης σεζόν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουμε μπει στην τελική ευθεία για την άφιξη της δεύτερης σεζόν περιεχομένου του Call of Duty: Warzone 2.0 και του Call of Duty: Modern Warfare II, η οποία μετά από μια μικρή αναβολή αναμένεται πλέον για όλες τις πλατφόρμες στις 15 Φεβρουαρίου. Θέλοντας, λοιπόν, να προετοιμάσει το έδαφος, η Activision έδωσε τώρα στα φώτα το πρώτο trailer.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το εν λόγω οπτικοακουστικό υλικό εστιάζει στο νέο χάρτη που θα φέρει η καινούργια σεζόν, το Ashika Island. Όσον αφορά το lore, το εν λόγω νησί αποτελεί μέρος ενός μικρού αρχιπελάγους σε μια άγνωστη τοποθεσία στην περιοχή της Ασίας του Ειρηνικού ωκεανού και μπορεί να στεγάζει επιβλαβή όπλα που αποστέλλονται από μια ύποπτη εγκατάσταση του υπάρχοντα χάρτη του Warzone 2, Al Mazrah.

Στα του gameplay, ο χάρτης έχει σχεδιαστεί ειδικά για την επιστροφή του Resurgence mode, πρόκειται για μια παραλλαγή του κανονικού battle royale που υπάρχουν όμως respawns, ενώ θα υπάρχει και ως επιλογή για το DMZ. Μερικά από τα σημεία ενδιαφέροντος του χάρτη θα είναι τα Ōganikku Farms, Town Center, Beach Club, Tsuki Castle, Port Ashika, Residential και Shipwreck. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ανάρτηση στην επίσημη ιστοσελίδα της Activision, καθώς και μέσα από το βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε το πρώτο βίντεο από τη 2η σεζόν του Call of Duty Warzone 2:

Αξίζει να σημειωθεί πως η νέα σεζόν θα φέρει επίσης και καινούργιους multiplayer χάρτες για το Modern Warfare II, νέα modes, νέα όπλα, καθώς και την προσθήκη του Ranked Play. Παράλληλα, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν και διάφορες αλλαγές στο gameplay με βάση το feedback τους, καθώς και την επιστροφή του 1v1 Gulag.

Αναλυτικές πληροφορίες για όλες τις αλλαγές της νέας σεζόν αναμένεται να αποκαλυφθούν σύντομα.