God of War: Ragnarok - Απίθανα νούμερα πωλήσεων για τον αποκλειστικό PlayStation τίτλο

Έσπασε νέο ορόσημο πωλήσεων ο τίτλος της Santa Monica Studio
01 Φεβρουαρίου 2023 23:32
God of War: Ragnarok - Απίθανα νούμερα πωλήσεων για τον αποκλειστικό PlayStation τίτλο

Σε "θεϊκή" επιτυχία μετατρέπεται η εμπορική πορεία του God of War: Ragnarok, καθώς έσπασε άλλο ένα ορόσημο πωλήσεων. 

Η blockbuster αποκλειστική κυκλοφορία του PlayStation δια χειρός Santa Monica Studio πραγματοποιεί μια απίθανη πορεία, καθώς όπως ανακοίνωσε η εταιρία ξεπέρασε τις 11 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, από τις 9 Νοεμβρίου που κυκλοφόρησε στα PS4 και PS5. 

Κατάφερε δηλαδή ένα ακόμη μεγάλο ορόσημο πωλήσεων μέσα σε τρεις μήνες από την κυκλοφορία του, δείχνοντας πόση δύναμη έχει στο gaming κοινό. H Santa Monica Studio, από την πλευρά της, εξέδωσε ένα σύντομο μήνυμα στο Twitter, ευχαριστώντας την κοινότητα λέγοντας: "Είμαστε απίστευτα συγκινημένοι που το God of War Ragnarok έχει πουλήσει επισήμως 11 εκατομμύρια αντίτυπα! Τίποτα από αυτά δεν θα ήταν δυνατό χωρίς την υποστήριξη των θαυμαστών μας, γι' αυτό σας ευχαριστούμε που ήρθατε σε αυτό το ταξίδι μαζί μας!"

Δείτε το σχετικό tweet: 

Στα τέλη Νοεμβρίου, η Santa Monica είχε ανακοινώσει πως μέσα σε δύο εβδομάδες έσπασε το φράγμα των 5 εκατομμύρια πωλήσεων, ενώ έγινε και ο αποκλειστικός first party τίτλος με τις γρηγορότερες πωλήσεις στην ιστορία του PlayStation. 

Για την ιστορία, το God of War του 2018 μέχρι τα τέλη του 2022 είχε κάνει πωλήσεις της τάξης των 23 εκατομμυρίων αντιτύπων. 

Επίσης, η κοινότητα των Unboxholics, ψήφισε το GoW: Ragnarok ως το Game of The Year 2022

Αξίζει να αναφέρουμε πως έρχεται και η τηλεοπτική σειρά God of War από το Amazon Prime Video, περισσότερα θα μάθετε πατώντας εδώ.