Atomic Heart: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το “σοβιετικό Bioshock” με μουσική Mick Gordon

Προ των πυλών η κυκλοφορία του
01 Φεβρουαρίου 2023 17:34
Atomic Heart: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το “σοβιετικό Bioshock” με μουσική Mick Gordon

Το Atomic Heart είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου του 2023 και μιας και πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία, η ρωσική ομάδα ανάπτυξης Mundfish σε συνεργασία με την publishing εταιρία Focus Entertainment κυκλοφόρησαν ένα νέο trailer. Πρόκειται για ένα αναλυτικό βίντεο επισκόπησης, το οποίο έχει διάρκεια 8 λεπτών και εξηγεί όλα όσα πρέπει να ξέρει κάποιος για το “σοβιετικό Bioshock”.

Αναλυτικότερα, μέσα από αυτό παίρνουμε μια ακόμη γεύση από το FPS action-RPG και την τρελή δυστοπία του, που θα μεταφέρει τους παίκτες σε έναν εναλλακτικό κόσμο, όπου ο Δεύτερος Παγκόσμιος Πόλεμος είχε διαφορετική έκβαση. Συνοπτικά, στο παιχνίδι αναλαμβάνετε το ρόλο του ψυχικά ασταθή ειδικού πράκτορα της KGB, Major Sergey, γνωστός ευρύτερα ως 'P-3', ο οποίος αναλαμβάνει να σταματήσει τις ορδές από ρομπότ που έχουν σταματήσει να υπακούνε και τα έβαλαν με τους δημιουργούς τους.

Όσον αφορά το gameplay, το σύστημα μάχης του Atomic Heart βασίζεται σε shooting και slashing με αυτοσχέδια όπλα. Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο εύρος εχθρών, από ρομπότ μέχρι βιολογικούς οργανισμούς. Στο παιχνίδι θα υπάρχει και crafting σύστημα, με όπλα που θα μπορούν να δημιουργηθούν από μεταλλικά μέρη που συλλέγονται από το περιβάλλον. Παράλληλα, τα όπλα αυτά θα μπορούν να αναβαθμίσουν μέσα από έναν μηχανισμό που ονομάζεται "casettes”. Συνεχίζοντας, μια από τις σημαντικότερες πτυχές της εμπειρίας είναι το Polymer Glove, το ειδικό γάντι που θα φορά ο κεντρικός χαρακτήρας, το οποίο του δίνει εντυπωσιακές δυνάμεις, όπως ηλεκτρισμός, τηλεκίνηση και πάγωμα των εχθρών.

Αξίζει επίσης να αναφερθεί πως ο συνθέτης της μουσικής του παιχνιδιού είναι ο εξαιρετικά ταλαντούχος Mick Gordon, ευρέως γνωστός για τη μουσική υπόκρουση των πιο πρόσφατων DOOM τίτλων.

Το Atomic Heart θα γίνει διαθέσιμο για τα PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One, κάνοντας το ντεμπούτο του από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass. Για περισσότερα μπορείτε να παρακολουθήσετε το overview trailer μέσα από τον player που ακολουθεί.