The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Η Nintendo ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση

Μπήκαμε στην τελική ευθεία
01 Φεβρουαρίου 2023 17:07
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom – Η Nintendo ξεκίνησε την αντίστροφη μέτρηση

Μπήκαμε αισίως στο Φεβρουάριο και η Nintendo ξεκίνησε και επίσημα την αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του άκρως αναμενόμενου The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η εταιρία επισήμανε στους fans ότι απομένουν μόλις 100 μέρες για την κυκλοφορία της άκρως αναμενόμενης συνέχειας του πολυβραβευμένου The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Ειδικότερα, το Tears of the Kingdom είναι προγραμματισμένο να καταφθάσει στις 12 Μαΐου του 2023 αποκλειστικά για το Nintendo Switch.

Για την ιστορία, το sequel είχε ανακοινωθεί αρχικά το καλοκαίρι του 2019 στο πλαίσιο της E3. Παρόλα αυτά, μέχρι σήμερα έχουμε δει ελάχιστα πλάνα από το παιχνίδι, αφού συνολικά ο ιαπωνικός κολοσσός έχει δώσει στα φώτα της δημοσιότητας μόνο τρία trailers. Αυτό έκανε πολλούς τελευταία να φοβούνται μήπως το παιχνίδι έχει καθυστερήσει, αφού έχουν ανακοινωθεί αναβολές και για πολλά άλλα μεγάλα projects, όπως για παράδειγμα το Star Wars Jedi: Survivor της EA  .

Αυτή η δημοσίευση, λοιπόν, ήρθε να καθησυχάσει κάπως τους ανήσυχους fans, αφού πρακτικά επιβεβαιώνει εκ νέου πως η ημερομηνία κυκλοφορίας δεν έχει αλλάξει. Δείτε την παρακάτω:

Όλα τα trailers του The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom που έχουμε δει μέχρι σήμερα: