The Crew Motorfest: Το νέο racing παιχνίδι της Ubisoft με άρωμα από Forza Horizon (ΒΙΝΤΕΟ)

Θα κυκλοφορήσει σε PC και κονσόλες μέσα στο 2023
01 Φεβρουαρίου 2023 15:27
The Crew Motorfest: Το νέο racing παιχνίδι της Ubisoft με άρωμα από Forza Horizon (ΒΙΝΤΕΟ)

Η Ubisoft ανακοίνωσε το The Crew Motorfest, το ολοκαίνουργιο παιχνίδι του racing franchise της, το οποίο θέλει να σας μεταφέρει στους δρόμους της Χαβάη. Ο τίτλος υπόσχεται να ανεβάσει την αδρεναλίνη σας στα ύψη με πολλούς αγώνες, θεματικά events και άλλα χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, θα έχετε τη δυνατότητα να εξερευνήσετε τους δρόμους της Χονολουλού και να οδηγείτε κάτω από πολλά διαφορετικά terrain, όπως βουνά, παραλίες και δάση. Επίσης θα υπάρχει η επιλογή να παίξετε είτε μόνοι σας, είτε με φίλους σας μέσα από το ειδικό multiplayer.

Το The Crew Motorfest σάς φέρνει σε ένα νέο ανοιχτό κόσμο εμπνευσμένο από το νησί O'ahu της Χαβάης. Κλείστε το εισιτήριό σας για ένα μοναδικό φεστιβάλ και ετοιμαστείτε για μία γιορτή, με μια απαράμιλλη ποικιλία από game modes και καθηλωτική οδήγηση.

Η Ubisoft υπόσχεται επίσης να προσφέρει και με μια μεγάλη γκάμα από αυτοκίνητα για όλα τα γούστα, έτσι ώστε να παίζετε με αυτό που ταιριάζει ανάλογα την περίσταση. Επιπροσθέτως, από σήμερα άνοιξαν οι συμμετοχές για ένα ειδικό πρόγραμμα για τους PC gamers. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Το The Crew Motorfest αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, αλλά δεν έχει γίνει γνωστό το πότε. Ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος στα PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One και PC.