Αποκτήστε τέσσερα παιχνίδια για το PC σας εντελώς δωρεάν

Μέσα από το Indiegala
01 Φεβρουαρίου 2023 11:07
Αποκτήστε τέσσερα παιχνίδια για το PC σας εντελώς δωρεάν

Το γνωστό site παιχνιδιών, Indiegala, μόλις ανέβασε μερικές προσφορές στο κατάστημά του και σας προσφέρει τέσσερα παιχνίδια για το PC σας εντελώς δωρεάν.

Το μόνο που έχετε να κάνετε για να τα αποκτήσετε, είναι να συνδεθείτε στο εν λόγω site ή αν δεν έχετε λογαριασμό να φτιάξετε έναν και να τα προσθέσετε στη συλλογή σας. Τα δωρεάν παιχνίδια είναι τα: Hamsterdam, Pixel Puzzles 2: Paintings, Pixel Puzzles 2: Space και Die Young: Prologue.

Έτσι, μέσα από την κατηγορία “galaFreebies” μπορείτε τώρα να κατεβάσετε και τα τέσσερα παιχνίδια που απευθύνονται σε αυτούς που αγαπούν τα indies, καθώς και τα puzzle ή τα πρώτου προσώπου games.

Το Hamsterdam είναι ένα arcade brawler που υπόσχεται να σας χαρίσει ατελείωτες ώρες χαλάρωσης και χαράς και μπορείτε να το κατεβάσετε από εδώ.

Τα Pixel Puzzles 2: Paintings και Pixel Puzzles 2: Space είναι για εκείνους που λατρεύουν τα παζλ και μπορείτε να τα αποκτήσετε χωρίς κανένα κόστος από εδώ και εδώ.

Το τέταρτο παιχνίδι ονομάζεται Die Young: Prologue και θα πάρετε τον έλεγχο της Nehir και λειτουργεί ως prequel του γνωστού τίτλου. Μπορείτε να το κατεβάσετε πατώντας εδώ.

Μπορείτε να κατεβάσετε όλα τα παραπάνω και μέσα από τον επίσημο client του Indiegala πατώντας εδώ.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.