Καθυστερεί το Star Wars Jedi: Survivor της EA

Θα έφτασε στα ράφια των καταστημάτων τον Μάρτιο
01 Φεβρουαρίου 2023 08:07
Καθυστερεί το Star Wars Jedi: Survivor της EA

Η EA ανακοίνωσε ότι το Star Wars Jedi: Survivor, το οποίο θα κυκλοφορούσε κανονικά στις 17 Μαρτίου, θα καθυστερήσει. Φαίνεται ότι η ομάδα ανάπτυξης χρειάζεται περισσότερο χρόνο για να βάλει τις τελευταίες πινελιές στον πολυπόθητο τίτλο, ωστόσο, δε θα χρειαστεί να περιμένετε πολύ.

Και αυτό γιατί το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο τελικά στις 28 Απριλίου, δηλαδή σχεδόν 1 μήνα μετά. Την είδηση αυτή τη μάθαμε μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του franchise στο Twitter. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά ο game director της Respawn Entertainment, Stig Asmussen, η ομάδα ανάπτυξης θέλει λίγο χρόνο ακόμα για να βελτιώσει το performance και να φτιάξει κάποια bugs.

Τα τελευταία τρία χρόνια, η ομάδα του Jedi εδώ στην Respawn, έχει δώσει την ψυχή της γι’ αυτό το παιχνίδι και είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας πούμε ότι η περιπέτεια του Cal Kestis ολοκληρώθηκε. Τώρα επικεντρωνόμαστε στην τελευταία φάση του παιχνιδιού, που είναι να εξαλείψουμε κάποια bugs, να βελτιώσουμε τις επιδόσεις και να κάνουμε polish το παιχνίδι.

Για να γίνει αυτό και να δώσουμε στους παίκτες αυτό που τους αξίζει, θέλουμε έξι εβδομάδες συνολικά στο πρόγραμμά μας και γι’ αυτό το Star Wars Jedi: Survivor θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως στις 28 Απριλίου.

Tο Star Wars Jedi: Survivor αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Απριλίου του 2023 σε PS5, Xbox Series X|S και PC. Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.