Παίκτης ανακάλυψε “κάτι” στο Ocarina of Time μετά από 25 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Και το βίντεό του έγινε viral στο Twitter
31 Ιανουαρίου 2023 09:00
Παίκτης ανακάλυψε “κάτι” στο Ocarina of Time μετά από 25 χρόνια (ΒΙΝΤΕΟ)

Έχουν περάσει περίπου 25 χρόνια από τότε που κυκλοφόρησε από τη Nintendo το The Legend of Zelda: Ocarina of Time και τώρα, μόλις αποκαλύφθηκε ένα “μυστικό”. Πιο συγκεκριμένα, ένας παίκτης βρήκε κάτι μέσα στο παιχνίδι που σχεδόν κανείς δεν ήξερε και φυσικά, έγινε viral στο Twitter.

Ο χρήστης του ResetEra, Uzumaki Goku, ανακάλυψε ότι ο Link μπορεί να πιάσει με το καλάμι του ψαρέματος όχι μόνο ψάρια, αλλά…και το καπέλο από ένα συγκεκριμένο NPC του παιχνιδιού. Οι παίκτες φάνηκαν αρκετά ξαφνιασμένοι, καθώς συνεχίζουν να βρίσκουν μυστικά στο Ocarina of Time αρκετά χρόνια μετά, που σχεδόν κανένας δε γνώριζε.

Μόλις “ρίξει” με το καλάμι του ο Link και πάρει το καπέλο από το NPC, τότε ο χαρακτήρας αυτός του λέει: “Μα τι κάνεις;”. Ο Link πιάνει με το αγκίστρι το καπέλο και μπορεί να φύγει κανονικά.

Δείτε το viral βίντεο παρακάτω που δημοσιεύτηκε στο Zelda Universe στο Twitter, το οποίο μετράει ήδη πάνω από 12.000 likes:

Να σας υπενθυμίσουμε ότι το The Legend of Zelda: Ocarina of Time κυκλοφόρησε το 1998 για το Nintendo 64 και θεωρείται ακόμη και σήμερα από πολλούς ως το καλύτερο βιντεοπαιχνίδι στην ιστορία.

Πηγή: TheGamer