Marvel's Spider-Man 2: Δείτε τη νέα διαφήμιση για την αποκλειστικότητα του PS5!

Που προβλήθηκε στην Αυστραλία
29 Ιανουαρίου 2023 23:13
Marvel's Spider-Man 2: Δείτε τη νέα διαφήμιση για την αποκλειστικότητα του PS5!

Το Marvel's Spider-Man 2 είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του 2023 και όπως φαίνεται η Sony βάζει τώρα μπρος τις marketing μηχανές της για την άκρως αναμενόμενη αποκλειστικότητα του PS5.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, το γύρο του διαδικτύου έχει κάνει μια νέα διαφήμιση του παιχνιδιού, η οποία έπαιξε στο τηλεοπτικό κανάλι ESPN2 στην τηλεόραση της Αυστραλίας. Στο βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε μέσα από το tweet που ακολουθεί, φαίνεται σα να ξεκινά ένα δελτίο ειδήσεων με τίτλο ‘Live from PS5’. Έπειτα, βλέπουμε τον Spider-Man να έχει εγκλωβίσει με τους ιστούς τους κάποιους κακοποιούς και τις αρχές να έχουν φτάσει στη σκηνή του εγκλήματος.

Το διαφημιστικό κλείνει τονίζοντας πως το PlayStation 5 είναι πλέον σε στοκ στα καταστήματα.

Για την ιστορία, το Marvel’s Spider Man 2 είχε πρωτοανακοινωθεί το Σεπτέμβριο του 2021 στο PlayStation Showcase της Sony, μαζί με το Marvel’s Wolverine που επίσης αναπτύσσεται από την Insomniac. Το εντυπωσιακό trailer που είχε δοθεί στα φώτα της δημοσιότητας επιβεβαίωσε ότι ο Peter Parker και ο Miles Morales θα ενώσουν τις δυνάμεις τους στο sequel, έχοντας μεταξύ άλλων να αντιμετωπίσουν τον Venom.

Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας, μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το εν λόγω trailer μέσα από τον player που ακολουθεί παρακάτω.