Έχετε λίγες μέρες ακόμα για να αποκτήσετε δύο παιχνίδια για τον υπολογιστή σας

Σε περίπτωση που δεν πήρατε ακόμα τα παιχνίδια της Epic
30 Ιανουαρίου 2023 13:00
Έχετε λίγες μέρες ακόμα για να αποκτήσετε δύο παιχνίδια για τον υπολογιστή σας

Αποκτήσατε τα νέα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store ή Όχι; Αυτό το άρθρο είναι η υπενθύμισή σας για να κατεβάσετε τους δύο τίτλους της "Free Games” κατηγορίας, μιας και η προσφορά θα ολοκληρωθεί σε λίγες μέρες από τώρα.

Έτσι, αν δεν τα έχετε προσθέσει ακόμα στη συλλογή σας, μπορείτε πολύ εύκολα να τα βάλετε τώρα.

Το πρώτο παιχνίδι ονομάζεται Adios και έρχεται από την ομάδα ανάπτυξης Mischief. Πρόκειται για ένα cinematic adventure πρώτου προσώπου που σάς καλεί να πάρετε κάποιες δύσκολες και περίπλοκες αποφάσεις.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το Hell is Others της Strelka Games & Yonder. Αυτό είναι ένα Rogue-Like survival, το οποίο υποστηρίζει και multiplayer. Η ομάδα ανάπτυξης λέει ότι είναι ένα horror PVPVE shooter που λαμβάνει χώρα στην Century City. Μια πόλη που «διασχίζει τη γραμμή μεταξύ πραγματικότητας και παραφροσύνης». Έτσι καλείστε να εξερευνήσετε και να κυνηγήσετε άλλους παίκτες.

Κατεβάστε το Adios πατώντας εδώ.

Αποκτήστε το Hell is Others από εδώ.

Τα δύο παραπάνω παιχνίδια θα βρίσκονται διαθέσιμα έως την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος. Μετά από αυτά, τη θέση τους θα πάρουν τα Dishonored: Death of the Outsider και City of Gangsters. Περισσότερα γι’ αυτά μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ, ενώ παράλληλα θα σας ενημερώσουμε με σχετικό άρθρο όταν γίνουν διαθέσιμα.

Για περισσότερα δωρεάν παιχνίδια παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.