Η Epic Games θα δώσει αυτό το εκπληκτικό παιχνίδι εντελώς δωρεάν

Και είναι η κατάλληλη στιγμή να το παίξετε
28 Ιανουαρίου 2023 15:06
Η Epic Games θα δώσει αυτό το εκπληκτικό παιχνίδι εντελώς δωρεάν

Η Epic Games αποκάλυψε τα επόμενα δωρεάν παιχνίδια του Epic Games Store, τα οποία θα γίνουν διαθέσιμα την ερχόμενη Πέμπτη. Έτσι, ύστερα από τα Adios και Hell in Others, θα έχετε τη δυνατότητα να εμπλουτίσετε τη ψηφιακή σας συλλογή, με δύο ακόμη τίτλους, χωρίς κανένα κόστος.

Το πρώτο είναι ένα εκπληκτικό παιχνίδι που δεν πρέπει να λείπει από τη συλλογή σας, και είναι η κατάλληλη στιγμή να το απολαύσετε τώρα, αν δεν το είχατε παίξει προηγουμένως. Ο λόγος γίνεται για το Dishonored: Death of the Outsider της Arkane με publisher την Bethesda.Ο τίτλος στο θρυλικό σύμπαν του Dishonored υπόσχεται τρομερά σκηνικά και σας δίνει την ελευθερία να παίξετε όπως εσείς επιθυμείτε. Είτε με μια πιο action προσέγγιση, είτε stealth.

Το δεύτερο παιχνίδι είναι το City of Gangsters της SomSim, το οποίο είναι ένα strategy turn based simulation παιχνίδι, που καλείστε να φτιάξετε τη δική σας εγκληματική επιχείρηση και να γίνετε μεγιστάνες.

Να σας πούμε κάπου εδώ, ότι και οι δύο τίτλοι θα γίνουν διαθέσιμοι την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου στις 18:00 ώρα Ελλάδος έως τις 9 Φεβρουαρίου.

Εμείς, όπως πάντα, θα σας ενημερώσουμε με σχετική είδηση για να κατεβάσετε. Μέχρι τότε, παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.