Dead Space: To remake έχει νέο κρυφό τέλος που δεν υπήρχε πριν

Αυτός είναι ο τρόπος να το δείτε
27 Ιανουαρίου 2023 20:17
Dead Space: To remake έχει νέο κρυφό τέλος που δεν υπήρχε πριν

Το remake του Dead Space έχει μερικές νέες προσθήκες που θα εκπλήξουν ακόμη και τους λάτρεις της αρχικής εμπειρίας του 2008. Συγκεκριμένα, όπως επιβεβαίωσε ο επίσημος λογαριασμός του παιχνιδιού στο Twitter, η Motive, η ομάδα ανάπτυξης που έχει αναλάβει να δημιουργήσει από το μηδέν το horror τίτλο με την Frostbite μηχανή γραφικών, έχει προσθέσει και ένα νέο κρυφό τέλος που δεν υπήρχε πριν.

Συγκεκριμένα, μόλις οι παίκτες ολοκληρώσουν για πρώτη φορά την ιστορία, θα έχουν τη δυνατότητα να παίξουν ξανά από το παιχνίδι από την αρχή μέσα από το New Game+, το οποίο ξεκλειδώνει το Level 6 Advanced Suit, τη νέα ‘Phantom’ παραλλαγή των εχθρικών Necromorphs, καθώς και το εν λόγω μυστικό τέλος.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως το Dead Space του 2008 είχε μόνο ένα τέλος. Αυτή δεν είναι όμως η μοναδική αλλαγή, αφού όπως γνωρίζουμε, στο remake ο κεντρικός πρωταγωνιστής έχει voice overs, οι πίστες μηδενικής βαρύτητας έχουν αλλάξει, ενώ και το διαστημόπλοιο όπου λαμβάνουν χώρα τα γεγονότα είναι πλέον ένας ενιαίος διασυνδεδεμένος χώρος.

Το Dead Space είναι διαθέσιμο από σήμερα, Παρασκευή, 27 Ιανουαρίου, για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και αποκλειστικά για τις κονσόλες νέας γενιάς, PS5 και Xbox Series X|S.

Περισσότερα για τις διαφορές σε σχέση με το αρχικό παιχνίδι μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ και εδώ. Παράλληλα, μπορείτε να δείτε το launch trailer του horror τίτλου πατώντας εδώ και 18 λεπτά gameplay πλάνων πατώντας εδώ.