Far Cry 7: Έρχεται με ολοκαίνουργια γραφικά επιπέδου “Avatar“ της Ubisoft (ΦΗΜΗ)

Τα ρεπορτάζ αναφέρουν και ένα standalone multiplayer παιχνίδι στον κόσμο του Far Cry
27 Ιανουαρίου 2023 15:43
Far Cry 7: Έρχεται με ολοκαίνουργια γραφικά επιπέδου “Avatar“ της Ubisoft (ΦΗΜΗ)

Φαίνεται πως το επόμενο Far Cry παιχνίδι ή Far Cry 7 όπως θα το λέμε προσωρινά, είναι στα σκαριά από τη Ubisoft, καθώς έχει ξεκινήσει η ανάπτυξή του. 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ τόσο του Kotaku όσο και του Insider Gaming, το Far Cry 7 αποτελεί ήδη ένα από τα ενεργά projects της Ubisoft, με τον CEO της, Yves Guillemot να κάνει ειδική αναφορά σε αυτό εντός της εταιρίας.

Μάλιστα, οι πληροφορίες κάνουν λόγο πως μαζί με το Far Cry 7 αναπτύσσεται και ένα ξεχωριστό standalone Far Cry multiplayer παιχνίδι, το οποίο βάσει του Insider Gaming θα είναι ένα extraction-τύπου shooter που θα διαδραματίζεται στη χιονισμένη φύση της Αλάσκα. Και θα λέγαμε ότι αυτή η περιγραφή θυμίζει το Rainbow Six: Extraction

Ανάμεσα στα στοιχεία που έγιναν γνωστά είναι πως θα κάνει μια σημαντική μετάβαση από την Dunia engine, που χρησιμοποιείται από το Far Cry από την εποχή του Far Cry 2, στην επόμενης γενιάς Snowdrop Engine. Πρόκειται για τη μηχανή γραφικών που ανέπτυξε η Ubisoft Massive για χάρη των The Division, και αναμένεται να δούμε να τρέχει με αυτήν το επερχόμενο Avatar: Frontiers of Pandora αλλά και το open-world Star Wars παιχνίδι της Ubisoft. 

To Insider Gaming αναφέρει ότι η Ubisoft Montreal βρίσκεται πίσω από την ανάπτυξη και των δύο Far Cry τίτλων, που αρχικά αποτελούσε ένα ενιαίο πακέτο. 

Πότε θα κυκλοφορήσουν όμως; Οι πληροφορίες των παραπάνω μέσων λένε ότι το Far Cry 7 και το standalone multiplayer παιχνίδι αναμένονται στο διάστημα μεταξύ χειμώνα-άνοιξης του 2025