Σπάνια Pokémon κάρτα επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες!

Κι όμως έγινε και αυτό
27 Ιανουαρίου 2023 15:43
Σπάνια Pokémon κάρτα επιστρέφει μετά από δύο δεκαετίες!

Όπως μεταφέρει το PokéBeach, μία θρυλική κάρτα των Pokémon πρόκειται να επιστρέψει στο γνωστό παιχνίδι καρτών του franchise, ύστερα από σχεδόν 20 χρόνια. Ο λόγος γίνεται για την κάρτα του Kadabra, που είχε βγει από το Pokémon Trading Card Game.

Τότε, η Pokémon Company είχε αφαιρέσει την κάρτα, μετά από μήνυση που είχε σταλεί στα γραφεία της από τον γνωστό μάγο Uri Geller. Φαίνεται ότι ο Geller άλλαξε γνώμη και δήλωσε στο PokeBeach, ότι οι fans τού ζητούσαν όλα αυτά τα χρόνια να αποσύρει τις κατηγορίες, αλλά μέχρι και οι εγγονές του έβαλαν το χεράκι τους για να επιστρέψει η κάρτα.

Οι fans μου έστελναν μηνύματα όλα αυτά τα χρόνια και μέχρι και οι εγγονές μου έβαλαν το χεράκι τους για να αλλάξω γνώμη. Τώρα, λοιπόν, θα δείτε τον Kadabra στο επίσημο παιχνίδι καρτών των Pokémon μέσα στο καλοκαίρι. Σας αγαπάω όλους.

Και μπορώ να παραδεχτώ ότι ήμουν…ηλίθιος τότε… Ήταν λάθος μου που έκανα μήνυση στην εταιρία των Pokémon. Ο Kadabra ήταν ουσιαστικά φόρος τιμής προς εμένα. Θα επιστρέψει όμως τώρα.

Έτσι, το επερχόμενο σετ “Pokémon Card 151” θα περιλαμβάνει τον Kadabra για πρώτη φορά από το σετ Skyridge του 2002.

Να σας υπενθυμίσουμε κάπου εδώ, ότι ο Kadabra ονομάζεται “Yungerer” στα ιαπωνικά, ένα όνομα που θυμίζει αυτό του Uri Geller και μπορεί επίσης να λυγίζει κουτάλια, ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του Geller που του χάρισε τη διασημότητά του.

Ήταν θέμα χρόνου να επιστρέψει το συγκεκριμένο Pokémon και στο παιχνίδι καρτών, καθώς τον είδαμε και πάλι το 2021 στην anime σειρά.

Tags: