The Last of Us Part 3: Η Naughty Dog αποκάλυψε τι πρέπει να γίνει για να έρθει το sequel

Νέες δηλώσεις από τον Druckmann
26 Ιανουαρίου 2023 15:26
The Last of Us Part 3: Η Naughty Dog αποκάλυψε τι πρέπει να γίνει για να έρθει το sequel

Με αφορμή την τηλεοπτική σειρά που παίζει αυτή την περίοδο στο HBO, ο συνδημιουργός του σόου και director των παιχνιδιών, Neil Druckmann, παραχώρησε μια νέα συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο BuzzFeed.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, ο επικεφαλής της Naughty Dog μίλησε και για το μέλλον της ομάδας ανάπτυξης, αλλά και για το ενδεχόμενο ενός The Last of Us Part III. Συγκεκριμένα, σε σχέση με τις αινιγματικές δηλώσεις που έκανε στις αρχές του μήνα, αυτή τη φορά ο Druckmann ήταν πιο ξεκάθαρος. Όπως επισήμαινε, υπάρχει μια μόνο προϋπόθεση για να έρθει το sequel.

Όχι, δεν έχει να κάνει με τις πωλήσεις του The Last of Us Part II ή με την πορεία της τηλεοπτικής σειράς. Αντιθέτως, ο Druckmann δήλωσε ευγνώμων για την ελευθερία που προσφέρει το PlayStation στο στούντιο, επισημαίνοντας πως το μόνο που χρειάζεται για να υπάρξει το Part III είναι να σκεφτεί η ομάδα μια ποιοτική ιστορία, με ένα μήνυμα για την αγάπη, το οποίο θα έχει απήχηση σε όλους.

Αναλυτικότερα, εξήγησε:

Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι αναρωτιούνται για το The Last of Us Part 3. Για το αν θα υπάρξει ή όχι. Το μόνο που θα μπορούσα να πω είναι ότι στη Naughty Dog είμαστε πολύ, πολύ προνομιούχοι που ο publisher μας είναι η Sony - κάτι που σημαίνει ότι χρηματοδοτεί τα παιχνίδια μας, μας υποστηρίζει και ανήκουμε σε αυτή.

Μας έχουν υποστηρίξει σε κάθε βήμα μας, επιτρέποντάς μας να ακολουθήσουμε πράγματα που αγαπάμε. Αν κάτι είναι επιτυχημένο, ο κόσμος νομίζει ότι θα υπάρχει μεγάλη πίεση και ότι θα πρέπει να κάνουμε οπωσδήποτε sequel. Αυτό δεν ισχύει. […]

Ειδικότερα όσον αφορά το The Last of Us, εξαρτάται από εμάς αν θέλουμε να το συνεχίσουμε ή όχι.

Η διαδικασία για εμάς είναι η ίδια, όπως ακριβώς κάναμε και με το Part 2. Αν μπορέσουμε να σκεφτούμε μια συναρπαστική ιστορία που να έχει ένα οικουμενικό μήνυμα, μια δήλωση για την αγάπη - όπως ακριβώς έκανε το πρώτο και το δεύτερο παιχνίδι - τότε θα πούμε αυτή την ιστορία. Αν δεν μπορέσουμε να σκεφτούμε κάτι, έχουμε ένα πολύ δυνατό τέλος με το Part 2 και αυτό θα είναι το τέλος.

Να σας θυμίσουμε ότι η σειρά του The Last of Us έκανε πρεμιέρα στις 15 Ιανουαρίου. Για περισσότερα μπορείτε να βρείτε τις εντυπώσεις μας από το πρώτο επεισόδιο πατώντας εδώ.