Atomic Heart: Το πιο αναμενόμενο FPS του 2023 είναι πανέτοιμο

Έγινε “χρυσό“ όπως ανακοίνωσε η Mundfish, developer εταιρία του τίτλου
26 Ιανουαρίου 2023 00:23
Atomic Heart: Το πιο αναμενόμενο FPS του 2023 είναι πανέτοιμο

Το Atomic Heart αναμφίβολα είναι μέσα στα πιο αναμενόμενα FPS παιχνίδια του 2023, καθώς έχει εντυπωσιάσει όσους έχουν δει έστω και λίγο από το ξέφρενο gameplay του που θυμίζει..."Σοβιετικό Bioshock".

Τώρα, η εταιρία ανάπτυξης του τίτλου, Mundfish ανακοίνωσε με περηφάνεια πως το Atomic Heart έγινε "χρυσό" κάτι που σημαίνει ότι είναι πανέτοιμο για την κυκλοφορία του στα ψηφιακά και retail ράφια. 

Στην ανακοίνωσή της η ρωσική Mundfish που έχει τα γραφεία και την έδρα της στην Κύπρο, αναφέρει, μεταξύ άλλων: "Ευχαριστούμε τους συνεργάτες μας και όσους συμμετείχαν στο συναρπαστικό αυτό project. Και, πρώτα από όλα, ευχαριστούμε όλους εσάς που μείνατε εδώ και στηρίξατε το Atomic Heart. Ανυπομονούμε να σας δούμε να το παίζετε στις 21/02.

Δείτε την ανάρτηση της Mundfish: 

Συνοπτικά, στο παιχνίδι αναλαμβάνετε το ρόλο του ψυχικά ασταθή ειδικού πράκτορα της KGB, Major Sergey, γνωστό ευρύτερα ως 'P-3', ο οποίος αναλαμβάνει να σταματήσει τις ορδές από ρομπότ που έχουν σταματήσει να υπακούνε και τα έβαλαν με τους δημιουργούς τους. Ο κόσμος όμως του Atomic Heart είναι και ένα από τα ατού του, αφού οραματίζεται μια εναλλακτική πραγματικότητα και μια τρελή δυστοπία όπου ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος εξελίχθηκε διαφορετικά για την Σοβιετική Ένωση. 

Αξίζει να αναφέρουμε ότι τη μουσική επιμέλεια του τίτλου έχει αναλάβει ο Mick Gordon των Doom και Prey. 

Το Atomic Heart είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 21 Φεβρουαρίου του 2023 για τα PC, PS5, Xbox Series X/S, PS4 και Xbox One, κάνοντας το ντεμπούτο του από την πρώτη μέρα και στη συνδρομητική υπηρεσία Xbox Game Pass.

Tags: