Redfall: Νέο ξέφρενο gameplay με κυνήγι βαμπίρ - Ημερομηνία κυκλοφορίας

Το co-op shooter επιβίωσης της Arkane έρχεται τον Μάιο
25 Ιανουαρίου 2023 23:21
Redfall: Νέο ξέφρενο gameplay με κυνήγι βαμπίρ - Ημερομηνία κυκλοφορίας

Το Developer_Direct σόου του Xbox έκλεισε την αυλαία του με την Bethesda και τον επόμενο πολυαναμενόμενο τίτλο της το Redfall από την Arkane Austin, εκεί όπου παρουσίασαν ένα εκτενές gameplay video και αποκάλυψαν την ημερομηνία κυκλοφορίας του, καθώς αναμένεται στις 2 Μαίου.

Οι πολυβραβευμένοι δημιουργοί των Prey και Dishonored επιστρέφουν με ένα στιλάτο co-op action shooter όπου θα πρέπει να αντιμετωπίσετε ορδές βαμπίρ και τεράτων σε ένα τεράστιο open world νησί ονόματι Redfall. Πάρτε την ομάδα σας και ξεχυθείτε στο νησί αναλαμβάνοντας αποστολές ή εξολοθρεύοντας βαμπίρ bosses για να κάνετε τον κόσμο του λιγάκι πιο ασφαλή.

Bέβαια, εσείς και η ομάδα σας θα καθορίσετε πως θα ξετυλιχτεί η ιστορία του και πως θα ανακαλύψετε τα αίτια αυτής της βαμπιρικής εισβολής και να βάλετε μια καλή τέλος στην απειλή. 

Tο νέο 11 λεπτών gameplay εμβαθύνει και δίνει μια λεπτομερέστατη και σφαιρική ματιά στο πώς παίζεται το Redfall από τους χαρακτήρες και τις ικανότητές τους, μέχρι το combat και τους εχθρούς. 

Δείτε το gameplay deep dive video του Redfall: 

Άλλες νέες πληροφορίες που μάθαμε για το Redfall της Arkane:

  • Το Redfall θα προσφέρει ένα ασύλληπτα μεγαλύτερο open world σε σχέση με τον διαστημικό σταθμό Talos I του Prey.
  • Στο Redfall θα υπάρχει μια home base, όπου θα μπορείτε να μιλήσετε με NPCs, να πάρετε side-quests, κ.α.
  • Θα υπάρχουν τόσο story-driven αποστολές όσο και freeroam.
  • Το gunplay ήταν ζωτικής σημασίας για την ομάδα ανάπτυξης, η οποία προσέλαβε ειδικούς στα FPS, ενώ στην ανάπτυξη του παιχνιδιού βοήθησε και η id Software, η ιστορική ομάδα των DOOM.
  • Πολλές εμπειρίες εντός του Redfall δεν είναι προκαθορισμένες δραστηριότητες, αλλά μέρος του όλου simulation που έχει στηθεί.
  • Ο κύκλος ημέρας/νύχτας θα επηρεάζει πολύ ριζικά την αίσθηση του παιχνιδιού.
  • Το Redfall θα έχει δυναμικό σύστημα διαλόγου, επιτρέποντας στους παίκτες να μιλούν μεταξύ τους.

Το Redfall θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά στα Xbox Series X|S και PC στις 2 Μαΐου 2023 και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα στο Xbox Game Pass.