Δωράκι για όλους τους κατόχους PlayStation από την Kojima Productions

Για να σας βάλει στο κλίμα του Death Stranding 2
25 Ιανουαρίου 2023 16:48
Δωράκι για όλους τους κατόχους PlayStation από την Kojima Productions

Με αφορμή την σχετικά πρόσφατη αποκάλυψη του Death Stranding 2, η Kojima Productions αποφάσισε να κάνει ένα δωράκι στην κοινότητα του PlayStation.

Αναλυτικότερα, οι κάτοχοι PlayStation κονσολών μπορούν από σήμερα να αποκτήσουν εντελώς δωρεάν το ‘DS2 BB Pod: PSN special avatar set’. Πρόκειται για ένα σύνολο εικόνων από τον επερχόμενο τίτλο, τις οποίες μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι χρήστες ως avatars για να ντύσουν το προφίλ τους στο PlayStation Network.

Αν ενδιαφέρεστε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάτε στη σχετική καρτέλα εξαργύρωσης κωδικών του PS4 ή του PS5 σας. Έπειτα ο κωδικός που αντιστοιχεί στην περίπτωση των ευρωπαϊκών και των ελληνικών PSN λογαριασμών είναι ο εξής: EHNA - 6MNB - PGL5.

Ακολουθεί το σχετικό tweet της Kojima Productions, το οποίο περιλαμβάνει ακόμη περισσότερες πληροφορίες.

Για την ιστορία, το Death Stranding 2 ήταν μια από τις μεγάλες ανακοινώσεις των πιο πρόσφατων The Game Awards. Όπως συνηθίζει, ο Hideo Kojima δανείστηκε λίγο χρόνο από το σόου του Geoff Keighley για να αποκαλύψει το νέο του project, δίνοντας στα φώτα της δημοσιότητας ένα μεγάλης διάρκειας trailer. Ωστόσο, ακόμη υπάρχουν πολλά ερωτηματικά, όπως για παράδειγμα η ημερομηνία κυκλοφορίας του.

Το μόνο που ξέρουμε επίσημα είναι πως το παιχνίδι βρίσκεται υπό ανάπτυξη αποκλειστικά για το PlayStation 5. Σε περίπτωση που θέλετε να φρεσκάρετε τη μνήμη σας μπορείτε να παρακολουθήσετε ξανά το αρχικό trailer με τη Léa Seydoux και τον Norman Reedus μέσα από τον player που ακολουθεί.