GOG: Οι νέες προσφορές είναι εδώ με χιλιάδες παιχνίδια για το PC σας

Μεγάλες εκπτώσεις
25 Ιανουαρίου 2023 15:56
GOG: Οι νέες προσφορές είναι εδώ με χιλιάδες παιχνίδια για το PC σας

Το γνωστό ψηφιακό κατάστημα gog.com ξεκίνησε τις νέες προσφορές του και δίνει χιλιάδες παιχνίδια για το PC σε χαμηλές τιμές. Αυτό σημαίνει ότι αν θέλατε εδώ και καιρό έναν συγκεκριμένο τίτλο, ίσως το βρείτε σε αυτό το site σε χαμηλή τιμή. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αξίζει να ρίξετε μια ματιά.

Τα bestsellers αυτή τη στιγμή είναι τα Baldur's Gate II: Enhanced Edition, Middle-earth: Shadow of War Definitive Edition και The Witcher 2: Assassins of Kings Enhanced Edition με τιμές €2,39, €7,50 και €2,99 αντίστοιχα.

Επίσης, σε πολύ χαμηλές τιμές θα βρείτε και τα This War of Mine: Complete Edition, Alien: Isolation Collection, Baldur's Gate: Enhanced Edition, Heroes of Might and Magic 3: Complete, Cyberpunk 2077, Diablo + Hellfire, ELEX II, Anno 1404, Divinity: Original Sin 2 - Definitive Edition κ.α.

Επιπροσθέτως, θα έχετε τη δυνατότητα να βρείτε παιχνίδια ανάλογα την κατηγορία τους, καθώς και ανάλογα την εταιρία, έτσι ώστε να μην ψάχνετε με τις ώρες.

Βρείτε όλες τις προσφορές του GOG πατώντας εδώ.

Αξίζει να αναφερθεί, ότι οι προσφορές θα βρίσκονται έως τις 30 Ιανουαρίου.

Είστε περίεργοι να δείτε τι μας επιφυλάσσει το 2023; Ή αναπολείτε το παρελθόν; Μην ανησυχείτε, έχουμε τα πάντα εδώ - δείτε τους επερχόμενους τίτλους του 2023, καθώς και κάντε και ένα βήμα πίσω, έτσι ώστε να ανακαλύψετε τα καλύτερα παιχνίδια από το παρελθόν. Όλα σε ένα μέρος!

Σας ψήνει κάποιο παιχνίδι από τις προσφορές; Πείτε μας στα σχόλια! Για περισσότερα σχετικά με προσφορές από videogames παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

Tags: