Xbox: Δείτε ζωντανά το Developer_Direct σόου, με Forza, Redfall, Minecraft Legends, κ.α.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκινά
25 Ιανουαρίου 2023 15:24
Xbox: Δείτε ζωντανά το Developer_Direct σόου, με Forza, Redfall, Minecraft Legends, κ.α.

Σε μερικές ώρες από τώρα το Xbox και η Bethesda αναμένεται να πραγματοποιήσουν το πρώτο Developer_Direct τους. Πρόκειται για ένα σόου που θα έχει διάρκεια περίπου 40 λεπτά και θα εστιάσει σε τέσσερα επερχόμενα παιχνίδια των ομάδων ανάπτυξης της Microsoft, με τους ίδιους τους developers να αναλαμβάνουν να παρουσιάσουν τα projects τους.

Αναλυτικότερα, το ‘Developer_Direct, presented by Xbox & Bethesda’ αναμένεται να μεταδοθεί ζωντανά, σήμερα Τετάρτη, 25 Ιανουαρίου του 2023 στις 22:00 (ώρα Ελλάδος). Για να το παρακολουθήσετε αρκεί να συντονιστείτε στον player που ακολουθεί στο τέλος αυτού του άρθρου την προαναφερθέντα ώρα.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφερθεί πως η Microsoft έχει ξεκαθαρίσει ήδη τι πρόκειται να δούμε στο σόου. Ειδικότερα, αυτό θα είναι αφιερωμένο στις επερχόμενες αποκλειστικότητες του Xbox, Redfall και Forza Motorsport, για τα οποία αναμένεται να δούμε νέα gameplay πλάνα, ενώ δεν αποκλείεται να μάθουμε και τις ημερομηνίες κυκλοφορίας τους. Παράλληλα, το σόου θα αποκαλύψει και το μέλλον του The Elder Scrolls Online, καθώς και νέες πληροφορίες για το Minecraft Legends, το νέο spin-off παιχνίδι του πασίγνωστου franchise.

Φυσικά, στο Unboxholics.com θα βρείτε πλήρης κάλυψη όλων των ανακοινώσεων.