Resident Evil 4: Δείτε τα γραφικά του remake μέσα από ολοκαίνουργιες εικόνες

Τον Μάρτιο η κυκλοφορία του θρυλικού παιχνιδιού της Capcom
25 Ιανουαρίου 2023 10:53
Resident Evil 4: Δείτε τα γραφικά του remake μέσα από ολοκαίνουργιες εικόνες

Η Capcom έδωσε στα φώτα της δημοσιότητας νέες φωτογραφίες από το επερχόμενο Resident Evil 4 Remake, λίγο πριν την επίσημη κυκλοφορία του.

Πιο συγκεκριμένα, οι νέες φωτογραφίες παρουσιάζουν για πρώτη φορά το εμβληματικό κάστρο, που κατά πάσα πιθανότητα θα θυμάστε…έντονα, αν έχετε παίξει το αρχικό παιχνίδι. Αρχικά, το βλέπουμε εξωτερικά, ενώ στη συνέχεια, η Capcom δίνει και μια πρώτη γεύση από άλλες γνωστές περιοχές.

Φαίνεται πως η ομάδα ανάπτυξης έχει αλλάξει αρκετά τις περιοχές δίνοντάς τους μια πιο σκοτεινή νότα. Δείτε τις νέες εικόνες παρακάτω:

Resident Evil 4: Δε θα κοπεί τίποτα από το remake λέει η Capcom 

Η θρυλική περιπέτεια του Leon S. Kennedy έρχεται τον Μάρτιο άκρως αναβαθμισμένη, αφού πρόκειται για ένα συνολικό re-imagine. Οι developers θέλουν να διατηρήσουν την ταυτότητα του κλασσικού RE4, αλλά να το φέρουν στο σήμερα πιο εκσυγχρονισμένο. Θέλουν να βεβαιωθούν ότι θα διατηρεί το “αίσθημα του φόβου και της μοναξιάς”, όπως στο πρώτο παιχνίδι και να συνεχίσει να περιλαμβάνει συναρπαστικές μάχες.

Ο εμβληματικός merchant θα υπάρχει κανονικά στο παιχνίδι (με διαφορετική φωνή), από τον οποίο θα μπορείτε να κάνετε trade διαμάντια, να αγοράζετε αντικείμενα και να αναβαθμίζετε τα όπλα σας. Παράλληλα με αυτό μάθαμε ότι επιστρέφει κανονικά και η βαλίτσα όπως ακριβώς ήταν παλιά.

Resident Evil 4: Δε θα κοπεί τίποτα από το remake λέει η Capcom

Αξίζει να αναφερθεί πως το remake του Resident Evil 4, πέρα από τεχνικά αναβαθμισμένο, θα είναι και εμπλουτισμένο με νέο περιεχόμενο ειδικά σχεδιασμένο για το επερχόμενο PlayStation VR 2 της Sony.

Η Capcom είχε δηλώσει τα εξής:

Το Resident Evil 4 διατηρεί την ουσία του αρχικού παιχνιδιού, ενώ παρουσιάζει εκσυγχρονισμένο gameplay, μία επανασχεδιασμένη ιστορία και ζωηρά λεπτομερή γραφικά για να γίνει αυτό το πιο πρόσφατο survival horror παιχνίδι, όπου διασταυρώνονται η ζωή, ο θάνατος, ο τρόμος και η κάθαρση.

Το Resident Evil 4 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 24 Μαρτίου 2023 για τα PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC.