GTA Online: Έκτακτο update για το επικίνδυνο exploit που καταστρέφει λογαριασμούς

Καλό θα ήταν να αποφύγετε την PC έκδοση μέχρι την κυκλοφορία του
24 Ιανουαρίου 2023 23:52
GTA Online: Έκτακτο update για το επικίνδυνο exploit που καταστρέφει λογαριασμούς

Ένα πολύ σοβαρό θέμα απασχολεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα την κοινότητα του GTA Online στο PC. Αναλυτικότερα, νέα ακραία exploits ξεκίνησαν να εμφανίζονται, με τους cheaters να έχουν τη δυνατότητα να τροποποιήσουν απομακρυσμένα τα στατιστικά άλλων παικτών, ακόμη και να κάνουν corrupt τους λογαριασμού τους, σα να έχουν δεχθεί ban ή delete.

Επιπροσθέτως, το κενό ασφαλείας μπορεί ενδεχομένως να δώσει στον cheater τη δυνατότητα να τρέξει και κακόβουλο κώδικα στα PCs άλλων παικτών που είναι στον ίδιο GTA Online server. Όπως αντιλαμβάνεστε, το θέμα είναι τόσο σοβαρό που ο γνωστός χρήστης του Twitter Tez2 που ειδικεύεται σε θέματα που αφορούν τη Rockstar έσπευσε να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου, προτείνοντας στους PC παίκτες να μην παίξουν καθόλου το παιχνίδι για κάποιον καιρό αν γίνεται ή να βεβαιωθούν τουλάχιστον πως έχουν ενεργοποιημένο firewall.

Τώρα, ευτυχώς η Rockstar Games αναγνώρισε το πρόβλημα, τονίζοντας πως σκοπεύει να κλείσει τα όποια κενά με μια ειδική ενημέρωση που θα κυκλοφορήσει στο άμεσο μέλλον. Για την ώρα η εταιρία δεν αποκάλυψε κάποιο συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, ωστόσο παρέπεμψε όσους παίκτες ήρθαν αντιμέτωποι με τέτοιους cheaters να μιλήσουν με το support τμήμα της.

Η ανακοίνωση της Rockstar Games για το πολύ σοβαρό exploit:

Γνωρίζουμε για τα πιθανά νέα exploits στο GTA Online για το PC, τα οποία σκοπεύουμε να επιλύσουμε με ένα επερχόμενο προγραμματισμένο Title Update που θα σχετίζεται με την ασφάλεια.

Αν πιστεύετε ότι μπορεί να αντιμετωπίσατε σχετικά προβλήματα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την υποστήριξη της Rockstar.