The Lord of the Rings: Gollum – Μάθαμε πότε περίπου θα έρθει το νέο παιχνίδι του Άρχοντα

Το οποίο ναι καθυστέρησε ξανά
24 Ιανουαρίου 2023 20:43
The Lord of the Rings: Gollum – Μάθαμε πότε περίπου θα έρθει το νέο παιχνίδι του Άρχοντα

Δυστυχώς, όσοι περιμένουν το νέο παιχνίδι του σύμπαντος του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών θα πρέπει να οπλιστούν με υπομονή. Ο λόγος γίνεται για το The Lord of the Rings: Gollum, το οποίο μόλις έγινε γνωστό ότι τελικά θα καθυστερήσει ξανά.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η publishing εταιρία Nacon ανακοίνωσε πως ο τίτλος αναμένεται πλέον μέσα στο πρώτο μισό του οικονομικού έτους 2023-2024. Αυτό σημαίνει πως το The Lord of the Rings: Gollum θα βρεθεί στα χέρια των παικτών φέτος, κάποια στιγμή μεταξύ του Απριλίου και του Σεπτεμβρίου.

Για την ιστορία, το αρχικό πλάνο ήθελε το The Lord of the Rings: Gollum να κυκλοφορεί το 2021, ωστόσο από τότε έχουν προκύψει πολλές αναβολές και καθυστερήσεις. Η τελευταία ήταν το Σεπτέμβριο του 2022, όταν οι δημιουργοί είχαν μεταθέσει το ντεμπούτο για «λίγους μήνες».

Σε περίπτωση που θέλετε ένα φρεσκάρισμα, το The Lord of the Rings: Gollum αναπτύσσεται από την Daedalic Entertainment και είναι ένα cinematic action-adventure παιχνίδι, το οποίο συνδυάζει στοιχεία stealth και parkour. Φυσικά, η ομάδα έχει δώσει ιδιαίτερη βαρύτητα στον πρωταγωνιστή, στο Gollum, περιγράφοντάς τον ως έναν από τους πιο σύνθετους και αξιομνημόνευτους χαρακτήρες που έχει δημιουργήσει ο J.R.R Tolkien.  Έτσι, στο παιχνίδι θα μπορείτε να παίξετε και με τις δύο προσωπικότητές του. Με τον Smeagol που είναι ευγενικός, αλλά και με τον εγωιστικό Gollum.

Παράλληλα, στο παρελθόν το στούντιο είχε επισημάνει πως ο τίτλος θα έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεται ένα LOTR παιχνίδι και έχει εγκριθεί κανονικά από την Middle-Earth Enterprises, την εταιρία που διαχειρίζεται τα δικαιώματα του franchise. Η ιστορία του Gollum θα διαδραματίζεται παράλληλα με την αρχή του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, συμπεριλαμβανομένων των γεγονότων της Mordor, όπου ο Gollum απήχθη από τον Sauron και ανακρίθηκε και από τον Gandalf.

Το The Lord of the Rings: Gollum βρίσκεται υπό ανάπτυξη για τα PC, PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S και Xbox One, ενώ στα σκαριά υπάρχει και μια έκδοση για το Nintendo Switch που θα έρθει αργότερα από τις υπόλοιπες.