Παίζει Elden Ring με την σκέψη της! - Δείτε το viral video

Έγινε viral το απίθανο κατόρθωμα της streamer “Perrikaryal“
24 Ιανουαρίου 2023 18:02
Παίζει Elden Ring με την σκέψη της! - Δείτε το viral video

Μετά την MissMikkaa που έκανε τον κόσμο να παραμιλάει με το γεγονός ότι τερμάτισε το Elden Ring, με τον πιο απίθανο και δύσκολο τρόπο, τώρα μια άλλη streamer έρχεται να κλέψει τις εντυπώσεις. 

Στο Twitch ονομάζεται "Perrikaryal" και μετράει σχεδόν 11.000 followers στο κανάλι της μέχρι αυτή τη στιγμή. H εν λόγω streamer όμως με Master στη ψυχολογία αποφάσισε να παίξει το Elden Ring με τον πιο ευφάνταστο τρόπο, κυρίως για την τεχνολογία που μεσολαβεί. 

Με τη χρήση ενός εγκεφαλογράφου (EEG) κατάφερε και παίζει το Elden Ring με τη σκέψη της, καταφέρνοντας να τρελάνει τους θεατές της στο Twitch. Η Perrikaryal έκανε επίδειξη του χειριστηρίου που έφτιαξε με τον εγκεφαλογράφο σε ένα livestream της στις 23 Ιανουαρίου. 

Φοράει, λοιπόν, τον εγκεφαλογράφο-χειριστήριο στο κεφάλι της, αυτό καταγράφει την εγκεφαλική δραστηριότητα και την μετατρέπει στα αντίστοιχα πατήματα κουμπιών στο παιχνίδι. Κυριολεκτικά, σκέφτεται τι θέλει να κάνει στο παιχνίδι και αυτό συμβαίνει, όπως εξηγεί, καθώς αποδεικνύει ότι δεν ακουμπάει κάπου ή χρησιμοποιεί κάποιο τέχνασμα. 

Να σημειωθεί ότι παρόλο που κάποιςε φορές η Perrikaryal λέει φωναχτά τι θα κάνει στο παιχνίδι, αυτό δεν ανταποκρίνεται ακριβώς έτσι, διότι το παιχνίδι βασίζεται αποκλειστικά και μόνο στη σκέψη της. 

Δείτε το απίθανο βίντεο όπου παίζει με τη σκέψη της: 

Η Perri αποκάλυψε κιόλας ότι με τον καιρό θα αντιστοιχήσει όλα τα in-game abilities στο EEG μηχάνημα, αλλά είναι μια διαδικασία που χρειάζεται χρόνο και υπομονή, ώστε να γίνει σωστό mapping της κάθε κίνησης από τον εγκεφαλογράφο στο in-game χειριστήριο. 

Το βίντεο που αναρτήθηκε από τον Jake Lucky μετράει πάνω από 1.2 εκατομμύρια προβολές στο Twitter και αποτελεί ένα από τα πιο viral gameplays των τελευταίων ημερών.