Adin Ross: Ένας από τους μεγαλύτερους Twitch streamers ζητά να απαγορευτούν τα hot tub streams

Όλα όσα δήλωσε σε πρόσφατο stream του για την αμφιλεγόμενη κατηγορία
23 Ιανουαρίου 2023 23:43
Adin Ross: Ένας από τους μεγαλύτερους Twitch streamers ζητά να απαγορευτούν τα hot tub streams

Ο Adin Ross, ένας από τους μεγαλύτερους streamers του Twitch καλεί την πλατφόρμα να απαγορεύσει την hot tub κατηγορία streams λέγοντας, μεταξύ άλλων, ότι είναι "soft" ροζ περιεχόμενο.

Σε ένα livestream που πραγματοποίησε στις 20 Ιανουαρίου προέβη σε μερικές δηλώσεις που έχουν γίνει αντικείμενο συζήτησης στην streaming κοινότητα του εξωτερικού, όσον αφορά το debate για τα hot tub streams, τα οποία έχουν γίνει διάσημα από content creators όπως η "Amouranth" (Kaitlyn Michelle Siragusa). 

Απευθυνόμενος απευθείας στην ηγεσία του Twitch, αρχικά σύνδεσε τα hot tub streams με τον τζόγο λέγοντας: "Είδα ένα άτομο να χάνει πολλά λεφτά από τον τζόγο. Εσείς παίδες απαγορεύσατε τον τζόγο, κινηθήκατε γρήγορα. Νομίζω ότι έχουμε ένα πρόβλημα εδώ Twitch. Νομίζω ότι θα πρέπει να απαγορευτούν τα hot tub streams. Αποτελούν μια πύλη για το Only Fans. Είναι στην ίδια κατηγορία με τον τζόγο.

Έφτασε στο σημείο να πει ότι τα hot tub streams "διαφημίζουν ένα δηλητήριο για τον εγκέφαλο" καθώς "ταίζουν έναν εθισμό", ο οποίος είναι μέρος ενός μεγαλύτερου προβλήματος με το "soft ροζ περιεχόμενο" -όπως είπε- στην πλατφόρμα.

Δείτε το βίντεο με τη δήλωσή του: 

Για την ιστορία ο Adin Ross κάνει streams στο Twitch από το 2019, παίζοντας αρχικά NBA 2K20 και GTA V, ενώ μέχρι σήμερα μετράει πάνω από 7.2 εκατομμύρια followers στην μωβ πλατφόρμα. 

Αυτή φυσικά δεν είναι η πρώτη φορά που προκαλείται σάλος με την εν λόγω αμφιλεγόμενη κατηγορία streams και μένει να δούμε εάν το Twitch θα αναλάβει κάποια δράση.