League of Legends: Η Riot Games έπεσε θύμα hack

Ευτυχώς δεν έγιναν leak στοιχεία παικτών
23 Ιανουαρίου 2023 12:38
League of Legends: Η Riot Games έπεσε θύμα hack

Η Riot Games ανακοίνωσε μέσα από τα social media της ότι έπεσε θύμα hack, αλλά ευτυχώς δεν έγιναν leak τα στοιχεία των παικτών. Η ομάδα του League of Legends δήλωσε, ωστόσο, ότι όλο αυτό που έγινε, θα πάει πίσω τα επερχόμενα updates των παιχνιδιών της.

Οι δηλώσεις της εταιρίας ήταν οι εξής:

Μέσα στη βδομάδα παραβιάστηκαν τα συστήματά μας. Δεν έχουμε όλες τις απαντήσεις αυτή τη στιγμή, αλλά θέλουμε να το επικοινωνήσουμε εγκαίρως και να σας ενημερώσουμε ότι δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι πήραν τα δεδομένα των παικτών ή τα προσωπικά τους στοιχεία.

Δυστυχώς, όμως, αυτό έχει επηρεάσει προσωρινά την κυκλοφορία του περιεχομένου μας. Οι ομάδες μας εργάζονται σκληρά για να διορθώσουν τα πάντα. Αναμένουμε ότι αυτό θα επηρεάσει τον ρυθμό των επερχόμενων ενημερώσεων σε πολλά παιχνίδια μας.

Να σας πούμε ότι αυτό μπορεί να επηρεάσει και την ημερομηνία κυκλοφορίας του 13.2 patch του League of Legends. Η ομάδα του LOL εργάζεται σκληρά για να δει τι μπορεί να επιδιορθώσει προκειμένου να παραδώσουμε τις περισσότερες αλλαγές που είχαμε ανακοινώσει, όπως ήταν προγραμματισμένες.

Παρόλο που δεν αποκάλυψε τι ακριβώς έγινε με τους hackers, η εταιρία εργάζεται σκληρά για να διορθώσει όλο αυτό που προέκυψε και γι’ αυτό το λόγο πολλά από τα επερχόμενα patches των League of Legends και άλλων τίτλων της θα καθυστερήσουν.

Για οτιδήποτε νεότερο παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.