Τίτλοι τέλους για το Marvel’s Avengers παιχνίδι

Η ανακοίνωση της Crystal Dynamics
21 Ιανουαρίου 2023 20:15
Τίτλοι τέλους για το Marvel’s Avengers παιχνίδι

Η ομάδα ανάπτυξης Crystal Dynamics ανακοίνωσε και επίσημα πως σύντομα θα σταματήσει η υποστήριξη για το Marvel’s Avengers παιχνίδι της.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, η τελευταία ενημέρωση είναι προγραμματισμένη για κυκλοφορία στις 31 Μαρτίου του 2023 και έπειτα δε θα υπάρξει ποτέ ξανά νέο περιεχόμενο για τον τίτλο. Μάλιστα, η ενημέρωση του Μαρτίου θα κάνει δωρεάν όλα τα κοσμητικά αντικείμενα που υπάρχουν στο παιχνίδι, ως «ευχαριστώ» στην κοινότητα. Στη συνέχεια, στις 30 Σεπτεμβρίου, η υποστήριξη θα σταματήσει ολοκληρωτικά και το παιχνίδι θα αφαιρεθεί από τα ψηφιακά καταστήματα των Xbox, PlayStation και PC.

Αυτό σημαίνει πως μετά το πέρας του Σεπτεμβρίου οι μόνοι που θα μπορούν να παίξουν το Marvel’s Avengers θα είναι οι παίκτες που το έχουν ήδη αγοράσει, με την Crystal Dynamics να τονίζει πως τόσο το single-player όσο και το multiplayer θα είναι διαθέσιμα. Η ομάδα τόνισε ότι με τις αλλαγές που θα κάνει στο παιχνίδι οι παίκτες θα μπορούν να το απολαύσουν για αρκετό καιρό ακόμη, ωστόσο δε μπορεί να εγγυηθεί τη λειτουργία του μετά το Σεπτέμβριο.

Το μήνυμα της Crystal Dynamics για την απόσυρση του Marvel’s Avengers:

Στην καταπληκτική μας κοινότητα,

Μετά από δυόμισι χρόνια και την παρουσίαση δώδεκα εκ των ισχυρότερων ηρώων της Γης, μετά το Update 2.8 στις 31 Μαρτίου του 2023, δε θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε πλέον νέο περιεχόμενο ή άλλα χαρακτηριστικά στο Marvel's Avengers. Η επίσημη υποστήριξη για το παιχνίδι θα σταματήσει στις 30 Σεπτεμβρίου του 2023.

Ωστόσο, ακόμα και μετά τη λήξη της επίσημης υποστήριξης στις 30 Σεπτεμβρίου του 2023, το παιχνίδι τόσο στο single player mode όσο και στο multiplayer mode του θα συνεχίσει να είναι διαθέσιμο.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την απόσυρση του παιχνιδιού μπορείτε να βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του στούντιο, πατώντας εδώ.