Warzone 2: Έρχεται “κάτι” που ζητούσαν οι παίκτες εδώ και καιρό

Και έχει να κάνει με το Gulag
21 Ιανουαρίου 2023 15:08
Warzone 2: Έρχεται “κάτι” που ζητούσαν οι παίκτες εδώ και καιρό

Η 2η σεζόν του Call of Duty: Warzone 2.0 έλαβε μια μικρή καθυστέρηση όπως σας ενημερώσαμε πρόσφατα, ωστόσο, στα φώτα της δημοσιότητας ήρθαν μερικές ενδιαφέρουσες πληροφορίες.

Όπως μαθαίνουμε από το TheGamer, η Infinity Ward ετοιμάζεται να φέρει ένα χαρακτηριστικό που ζητούσαν οι παίκτες εδώ και καιρό και το οποίο γνωρίσαμε στο πρώτο Warzone. Πιο συγκεκριμένα, η 2η σεζόν θα φέρει μαζί της τα 1v1 ματσάκια στο Gulag και θα αντικαταστήσει τα 2v2 που υπάρχουν τώρα.

Οι παίκτες, σχεδόν από την κυκλοφορία του τίτλου, ζητούσαν από την Activision να φέρει πίσω τα 1v1 στο Gulag, καθώς δεν τους άρεσε έτσι όπως είχε εξελιχθεί στο Warzone 2.0.

Ένα από τα πιο γνωστά χαρακτηριστικά του Warzone 1 ήταν το Gulag, στο οποίο όταν ένας παίκτης έχανε στο battle royale, μεταφερόταν στις φυλακές του Gulag. Εκεί, ερχόταν αντιμέτωπος με έναν άλλο παίκτη και αν νικούσε το ματς, του δινόταν μια 2η ευκαιρία να επιστρέψει και πάλι πίσω.

Στο Warzone 2 αυτό άλλαξε και αντί για 1v1, η Activision αποφάσισε να προσφέρει ματς 2 εναντίων 2.

Το Call of Duty Warzone 2 έχει χάσει πάρα πολλούς παίκτες. Περισσότερα γι’ αυτό μπορείτε να μάθετε πατώντας εδώ.

Περισσότερες πληροφορίες για όλες τις αλλαγές και τις προσθήκες, όπως για παράδειγμα όσα έχει επιμεληθεί το στούντιο για το looting και τα loadouts του Warzone 2.0, θα αποκαλυφθούν την επόμενη εβδομάδα μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του Call of Duty.