Σοκ για επαγγελματία παίκτη - Τον απήγαγαν από το αεροδρόμιο (ΦΩΤΟ)

Όλες οι πληροφορίες για το περιστατικό με τον Elliot “Frenzy“ Grossman
21 Ιανουαρίου 2023 12:18
Σοκ για επαγγελματία παίκτη - Τον απήγαγαν από το αεροδρόμιο (ΦΩΤΟ)

Το ταξίδι ενός Ευρωπαίου επαγγελματία παίκτη του Smash Bros. στις ΗΠΑ για τις ανάγκες ενός τουρνουά πήγε να εξελιχθεί σε εφιάλτη. Το Genesis 9 είναι ένα τεράστιο event για την κοινότητα του Smash και πάντοτε μαζεύει την αφρόκρεμα των pro παικτών. 

Η υπόθεση του Elliot "Frenzy" Grossman όμως παραλίγο να είχε μια άσχημη τροπή, καθώς αποπειράθηκαν να τον απαγάγουν από το αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο, όσο ήταν καθοδόν για το event. Την ιστορία αποκάλυψε ο ίδιος ο "Frenzy" μέσα από το Twitter του, λέγοντας ότι εξαπατήθηκε στην προσπάθειά του να βρει ένα ταξί για να αναχωρήσει από τον χώρο αφίξεων του αεροδρομίου. Κάποιοι επιτήδειοι λοιπόν τον έπεισαν να μπει σε ένα παράνομο ταξί και τον απήγαγαν στη συνέχεια, με σκοπό να τον οδηγήσουν σε κάποια απομονωμένη τοποθεσία. 

Όπως περιγράφει στα tweets του αναφέρει ότι πήδηξε από το αυτοκίνητο για να γλιτώσει: "Παραλίγο να με απαγάγουν. Πήδηξα από το αμάξι όταν είδα την αστυνομία να κυνηγάει το όχημα. Είμαι πολύ τυχερός που τη γλίτωσα μόνο με μελανιές και γρατσουνιές στα χέρια και την πλάτη μου. Είμαι στο νοσοκομείο τώρα"

Λίγο αργότερα ενημέρωσε για την κατάστασή του λέγοντας: "Ειλικρινά ήμουν πολύ τυχερός που η αστυνομία εμφανίστηκε τόσο γρήγορα και το όχημα δεν κινούνταν τόσο γρήγορα και έπεσε με τρόπο τέτοιο που δεν με χτύπησε άλλο αυτοκίνητο. Θα μπορούσα να είχα πολύ χειρότερα τραύματα ή και να είχα πεθάνει." 

Ο ταλαντούχος Ευρωπαίος pro player εξέφρασε και την ανησυχία του μετά για το πως θα πληρώσει τις ιατρικές δαπάνες και την διακομιδή του στο νοσοκομείο, καθώς δεν γνωρίζει πως λειτουργεί στις ΗΠΑ το σύστημα υγείας, λέγοντας πως "φοβάμαι ότι θα με χρεώσουν ένα γελοίο ποσό". 

Αρκετές ώρες αργότερα, επέστρεψε στο ξενοδοχείο του, ευχαριστώντας τον συνάδελφό του "Contra" που τον πήγε με το αυτοκίνητό του. Προς το παρόν δεν έχει ξεκαθαριστεί εάν θα αγωνιστεί στο Genesis 9. 

Tags: